Het is bijna Vaderdag. Tijd om al die lieve papa's eens flink in het zonnetje te zetten, dat heeft die lieve man wel verdiend! Ik heb een aantal tips voor jullie verzameld om een extra mooie dag te maken van zondag 21 juni 2020.

Vaderdag-ontbijt

De dag begint natuurlijk met een lekker ontbijt! Dit kan natuurlijk gezellig in bed, gemaakt door de kinderen. Lekker met zijn allen met een beschuit met aardbeien & slagroom kruimelen in bed. Dat wordt wel even het bed verschonen naderhand, maar ach, het is het meer dan waard, toch?

Willen jullie wat uitgebreider ontbijten? (en het bed schoon houden ;-)) Dek dan de tafel extra mooi en maak samen met de kinderen een speciaal vaderdagontbijt. Lekkere broodjes, bagels, croissants, lekker beleg....Jammie! Hebben jullie zin om ook lekker lui te zijn? Bestel dan een lekker ontbijt bij een restaurant in de buurt voor thuis of reserveer een tafeltje en ga samen lekker eropuit om te ontbijten. Er zijn genoeg restaurants in de buurt waar dit mogelijk is. Dit zal zeker een grote verrassing zijn voor papa en een goed begin van de dag!

Wandeling

Na het eten is het fijn om al dat lekkers even te laten zakken en samen een gezellige wandeling te maken. Door de buurt, het bos of een natuurgebied van Staatsbosbeheer. Neem, om het extra leuk te maken onze Natuurbingo mee! Ook een blotevoetenpad is altijd leuk!

Speeltuin

Meer zin om op een andere manier actief te zijn?  Vinden jullie het fijn om samen naar een leuke speeltuin te gaan? Noord & Midden Limburg heeft een aantal leuke speeltuinen! Wat dacht je van speeltuin Kitskensberg in Roermond, avonturenpark Valdeludo in Echt of speeltuin Roeffen Mart in Grubbenvorst?! Dit wordt een dag om nooit te vergeten!

Thuis

Eenmaal weer thuis kunnen jullie heerlijk bijkomen van een fijne dag. Samen lekker een film kijken, of een lekkere borrelplank maken en hier samen van smullen! Een relaxt einde van een relaxte dag!