Voorstelling Dirk Scheele 'In Holland staat een huis'

In een prachtige bosrijke omgeving ligt het Openluchttheater Overloon. Gelegen naast het Oorlogsmuseum, waar ik al wel eens was geweest. Maar ik had geen idee dat ernaast dit mooie theater ligt...Bij de ingang bevindt zich een terras en een speeltuin waar je voorafgaand of na afloop je kids nog even lekker kunt laten spelen. Ga je voorbij de ingang loop je een prachtige laan in en vlak voor het theater zijn er toiletten, ook wel erg handig :) 

Voor Go-Kids mocht ik met mijn 2 jongens de voorstelling 'In Holland staat een huis' van Dirk Scheele bezoeken. Bij ons thuis worden zijn liedjes veelvuldig geluisterd en bekeken, dus het was erg leuk om Dirk nu eens in het echt te zien. De tribune zat al goed vol toen wij arriveerden. Na een plekje vooraan te hebben gevonden, keken we onze ogen uit wat er allemaal op het podium stond. Een erg vrolijk geheel, wat zeker past bij de liedjes van Dirk. We kwamen al helemaal in de stemming! 

Deze show was een groot meezingfeest, met bekende Hollandse kinderliedjes zoals: Ik zag twee beren, Hokie Pokie, Helikopter, In de maneschijn, In Holland staat een huis, A ram sam sam en nog veeeeeel meer! Ook erg leuk natuurlijk voor de ouders om met al deze liedjes te kunnen meezingen samen met je kind(eren). En het leuke eraan is dat Dirk aan al deze liedjes zijn eigen verrassende draai geeft.

Dirk had veel interactie met het publiek. Af en toe kwam hij heel dichtbij met allerlei knuffeldieren en verschillende instrumenten. Ook mochten er kinderen komen optreden op het podium op hun zelf meegenomen gitaar of op een opblaasgitaar of op een van de vele andere instrumenten. Erg leuk om te zien!

Na afloop wilde mijn oudste nog even met Dirk op de foto en een handtekening gescoord! Een cd met alle grote hits gekocht en op de weg naar huis zongen we in de auto mee...nou ja, behalve de jongste, want die viel in slaap na deze indrukwekkende middag in de buitenlucht :)

Voor iedereen die enthousiast is geworden over dit unieke theater; er zijn deze zomer nog 4 familievoorstellingen te bezoeken. Kijk in onze agenda wanneer en welke voorstellingen dat zijn.

Wij zijn in ieder geval zeer blij verrast met dit Openluchttheater en zullen zeker nog eens een familievoorstelling gaan bezoeken! Ook wel fijn om te weten; bij slecht weer gaat de voorstelling gewoon door, maar dan in gemeenschapshuis De Pit.

Extra leuk!!

Mocht je onze vorige win-actie hebben gemist...Er komt nog een win-actie aan begin augustus waarbij we weer kaartjes mogen weggeven voor 2 voorstellingen. Dus hou ook tijdens de zomervakantie onze Facebook pagina goed in de gaten!