Joepie! Naar Aardbeienland!

YES!! Eindelijk naar Aardbeienland!! Dat was de eerste reactie van mijn twee zoons toen we op zondag 23 juni vertelden dat we die middag naar Aardbeienland zouden gaan. Voor Go-Kids waren we uitgenodigd om dit sprookjesachtige themapark te bezoeken. Hoe leuk is dat? Lees snel verder over onze belevenissen in dit themapark!  

Speurtocht

We werden die middag heel hartelijk ontvangen door Jetty. Bij binnenkomst proefde je meteen de gezellige en unieke sfeer van Aardbeienland. Daarna kregen de jongens instructies voor de Boterhammenspeurtocht. Vol enthousiasme gingen we op pad om zoveel mogelijk boterhammen te spotten in het park. Want ja, die puzzel moest opgelost gaan worden! Voor verschillende leeftijden zijn er bijpassende speurtochten op het park. Erg leuk!!

 

Sprookjesachtig

Je waant je echt in een sprookjeswereld in Aardbeienland. Allerlei sfeervolle paadjes die je in kunt duiken en waar je van alles kunt zien, ontdekken, spelen en heel veel kunt leren over de aardbei natuurlijk! Steeds weer werd je verrast door hoekjes, paden en speelmomenten voor de kids. Wat een verzameling van aardbeienspullen ook; tassen, knuffels, servies...je kunt het zo gek niet bedenken of het was er te zien. En als je binnen alles hebt gehad, kom je buiten in de prachtige tuinen van Aardbeienland, waar ook voor de kids weer veel moois te zien, ontdekken en te spelen is.

Terras

Na de leuke speurtocht streken we neer op het prachtige terras wat Aardbeienland rijk is. Hier hebben de kinderen genoten van (natuurlijk!) heerlijke aardbeienranja en een aardbeienijsje. Smikkel, smikkel...! Mijn man en ik genoten van een stuk overheerlijke aardbeienvlaai met slagroom. Ook op het terras een leuke speeltuin voor de kids en niet te vergeten een heus Aardbeienmuseum met veel achtergrondinfo over de geschiedenis van dit park. Erg leuk om ook even te bezoeken!

Winkel

Daarna wilden de jongens nog een snel rondje doen om de puzzel helemaal op te lossen. Vanzelfsprekend konden we niet naar huis gaan zonder aardbeien en bramen uit de sfeervolle winkel mee te nemen. Daar zijn we nog van aan het genieten :)

Weer open vanaf 2019!

Wat ontzettend fijn dat Aardbeienland weer open is!! Na 20 jaar besloten de vorige eigenaars met pensioen te gaan in 2018. Stichting Berry Promotions ontdekte dat er behoefte was aan een platform voor zacht fruit en Aardbeienland was al vele jaren echt een begrip voor Horst en omstreken. Dat mocht niet verloren gaan. Maykel en Peter hebben nu de leiding in handen en Jetty, een nichtje van de vorige eigenaars, helpt ze mee.

 

Ga deze zomer genieten van dit prachtige themapark!

Kijk voor meer info op: https://www.aardbeienland.nl/

Online voordelig tickets bestellen doe je hier: https://tickets.aardbeienland.nl/