Als je al vaker op Go-Kids gekeken hebt, zal het je zeker opgevallen zijn: we zien er helemaal anders uit! 

Wij hebben onze website in een nieuw jasje gestoken, want dat moet natuurlijk ook gebeuren. Stilstand is achteruitgang toch...maar niet alleen onze looks zijn anders (hopelijk vind je ze ook mooier :), we hebben de functionaliteit ook flink onder de loep genomen. 

Zo kun je nog makkelijker kiezen waar je naar op zoek bent: een uitje, een nachtje weg, wil je uit eten, of zoek je een kinderfeestje..meestal weet je van tevoren wel waar je naar wilt zoeken. Daarom hebben we ze nog handiger op een rijtje gezet voor je.

Daarnaast kun je nog beter in je eigen buurt zoeken door jouw (dichtstbijzijnde) plaats binnen jouw regio aan te vinken wanneer je wilt zoeken. Jouw plaats wordt zo het stralende middelpunt!

Verder kun je handig op mooi weer en slecht weer filteren, en ook op leeftijd van je kind. Een kind van 10 wil namelijk andere dingen doen dan een kind van 3. Heb je er een van 3 en van 10? Dan vink je gewoon beide aan :).

We zijn supertrots op het resultaat, en hopen dat je Go-Kids nu nog handiger gaat vinden. Is dat zo, vertel het dan aan al je vrienden en vriendinnen! Is het niet zo, vertel het dan vooral aan ons, zodat we snel met jouw tip aan de slag kunnen. Dit kan o.a. via info@go-kids.nl

Wij wensen je alvast heel veel plezier op Go-Kids...en met de uitjes/feestjes/dineetjes/overnachtingen die volgen!

Groetjes, namens alle Go-Kids teams,
Titia en Riëtte uit Zwolle