Met de kinderen er weer op uit naar een speeltuin?

We mogen, langzaam, weer ietsje meer! Dat betekent ook dat er weer meer speeltuinen open zijn en gaan. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet. 

Let wel op; alle speeltuinen hebben hun maatregelen getroffen, check deze goed voor je op pad gaat.

Sprookjesbos in Valkenburg

Vanaf 13 mei 2021 is het Sprookjesbos in Valkenburg weer open. Hier ontmoeten fantasie en werkelijkheid elkaar. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, talloze speeltoestellen en attracties in dit 3 hectare groot bos tegen de Heunsberg. Bestel vooraf je tickets om teleurstelling te voorkomen. 

Speeltuin Klein Zwitserland in Tegelen

Klein Zwitserland is open voor gezinnen in Groot Venlo. Kom dus nalleen met je gezin/huishouden, bewaar 1,5 meter afstand en vermijd drukke plekken op het park. Reserveer je kaarten vooraf. Maar dan... genieten van de vele mogelijkheden op dit leuke park!

Speeltuin Kitskensberg in Roermond

Deze leuke speeltuin in dagelijks geopend van 10:00 - 18:00 uur. Kinderen kunnen heerlijk spelen op de vele toestellen die dit park rijk is. Iedere dag is er een frietkraam TO GO, welke open is tot 17:30 uur. Houd je aan de basisregels van het RIVM, zodat iedereen gezellig kan komen spelen.

Speeltuin Roeffen Mart in Grubbenvorst

Speeltuin Roeffen Mart ligt midden in de natuur en is een heerlijke plek voor de kinderen om te spelen. Er zijn veel verschillende speeltoestellen en voor de ouders leuke plekken om te zitten. Roeffen Mart is gratis toegankelijk en altijd open.

Speeltuin Schutterspark in Brunssum

De speeltuin, gelegen in een natuurgebied, biedt veel speelplezier voor de kinderen. Ook kan hier fijn gewandeld en gefietst worden en is er een blotevoetenpad. De speeltuin is geopend op woensdag, zaterdag en zondag, maar is bij slecht weer gesloten. 

Van Horne Hoeve in Weert

Ook bij Van Horne Hoeve in Weert kan weer gespeeld worden! Je vindt hier een kinderboerderij, een speeltuin én een manege! Genoeg te beleven dus. Ook is er een restaurant, waar je vast straks weer op het terras kunt zitten. Vooralsnog kan er lekker eten afgehaald worden.

Speelboerderij 't Platteland in Veulen

Vanaf 28 april mag de speel- en kinderboerderij weer open! Er mogen 50 personen boven de 13 jaar binnen en reserveren kan uitsluitend aan de deur. Leef de coronamaatregelen na en kom niet spelen wanneer iemand klachten heeft. 

Speeltuin Fort Willem in Maastricht

Vanaf 27 maart is speeltuin Fort Willem ook weer (aangepast) open. Op zaterdag, zondag en woensdag van 12:00 - 18:00 uur kan er gespeeld worden! Bij slecht weer zal de speeltuin sluiten of gesloten zijn. 

KidsPlaza kinderspeelpaleis Weert

Vanaf 28 april gaat KidsPlaza Weert, voorheen Kinderpretland, ook weer open. Dat wil zeggen...buiten. Binnen moet helaas nog even dicht blijven, maar goed....buiten kan er weer gespeeld worden. Ook het terras gaat natuurlijk open. Waarschijnlijk moet er vooraf gereserveerd worden, houd dit even goed in de gaten!

Familiepark Mondo Verde in Landgraaf

De opening van dit toffe park staat gepland op 11 mei. Dan kan er, als het goed is, weer genoten worden van de wereldtuinen, het dierenpark en nog veel meer!

Speeltuin Zeevershof in Hunsel

Deze leuke speeltuin gaat per 1 mei ook weer open! Nu maar hopen op mooi weer, dan kan iedereen hier genieten van elkaar en het buiten zijn.

 

Lees ook ons blog; De leukste speelbossen in Limburg!

Veel plezier!!

Groetjes, Mirel