Heb je vanavond geen zin om te koken, maar wel zin in een heerlijke maaltijd? Alle restaurants mogen dan wel gesloten zijn, maar veel van hen zijn een afhaal- en bezorgservice gestart. 

Lo Solé

Zo ook Lo Solé ijs & diner in Sevenum. Via hun webshop kun je de lekkerste maaltijden bestellen! Op de kaart vind je lekkere salades, soep, burgers, schnitzels en nog veel meer lekkers! In deze bezorg/afhaalservice kunnen natuurlijk ook kindergerechten besteld worden. Bij elk bestel kindergerecht krijgen de kinderen een tekening, die ze bij opening mogen inleveren voor een ijsmuntje, goed voor een lekkere vol ijs!

Lo Solé zou Lo Solé niet zijn als er geen ijskaart zou zijn. Dus... is er een uitgebreide kaart met de lekkerste coupes en meer! Wat denk je van een kinderijscoupe chocolade of smurf? Of voor papa en mama een lekkere ijskoffie?! Of hebben jullie liever een kleiner ijsje? Ook kan er een 0,5 of 1 liter ijs in de favoriete smaak besteld worden. Handig voor in de vriezer! 

IJS-tapas!

Een familie box (4 personen) met 10 bollen ijs en diverse toppings;
 
2 bollen aardbeien sorbet tijd met verse aardbeien van Van Eckevort Aardbeien)
2 bollen Tony's Chocolonely ijs (karamel-zeezout) met gezouten karameltopping en een stuk echte Tony chocolade
2 bollen yoghurt ijs met walnoten, honing en groene appel
2 bollen cookies ijs met chocoladetopping en bastogne
2 bollen oreo ijs met echte oreo koekjes
En 2 flinke porties slagroom!
 
 

Afhalen of bezorgen

Woon je binnen Sevenum? Dan kun je je eten laten bezorgen, mits je een bestelling plaatst van €20 of meer. Bestel je van de ijskaart? Dan is het minimum bedrag €15. Woon je buiten Sevenum dan kun je je bestelling ophalen bij Lo Solé Drive op de Gats 2 in Sevenum. Geef bij je bestelling dan even het gewenste tijdstip aan.

Op de dag zelf kun je tot 16.00 uur je bestelling plaatsen of tot dat de capaciteit bereikt is. Daarna kun je telefonisch contact opnemen (077-4674919) om te kijken of er nog een mogelijkheid is om een bestelling te plaatsen voor afhaal.
 
Eet smakelijk!