Kindvriendelijke kerstshow bij Tuincentrum Leurs in Venlo

Kindvriendelijke kerstshow bij Tuincentrum Leurs in Venlo

Een bezoek aan de kerstshow van Tuincentrum Leurs in Venlo is een dagje uit voor het hele gezin! De kerstshow is een van de grootste van Nederland, op donderdag 27 september wordt deze geopend. 

Wie straks binnenloopt bij Tuincentrum Leurs, komt terecht in een wondere wereld vol beleving en inspiratie. Laat je verrassen door de nieuwste najaarstrends op het gebied van interieur, kleur en lifestyle. 

Van Venlo naar de Noordpool

Tijdens de kerstshow ‘Christmas around the world’ is er tot en met 6 januari voor iedereen wat te beleven. Reis mee van het kleine Venlo naar een wereldstad als Parijs of maak een gezellige trip naar de Noordpool met de vele bewegende figuren, zoals Rudolph, de familie ijsbeer of een heus orkest van pinguïns!

Italiaans restaurant

Een beetje moe geworden van deze flinke reis? Kom dan een hapje eten in het Italiaanse restaurant, geheel in kerstsfeer! Je stelt hier jouw eigen verse pizza of pasta samen en je geniet van de heerlijke Italiaanse toetjes of hartige gerechtjes.

Creeër je eigen droomwereld

Met Lemax producten kun je een complete miniatuur droomwereld creëeren van gezellige pleinen met schaatsbanen en waar mensen samen zitten rondom een kampvuur tot complete skiresorts met pistes en gondelbanen! Op onze kerstshow kijk je je ogen uit in onze Lemax miniatuurwereld waarin vrijwel alle thema's van Lemax tentoongesteld worden.

Op de openingsdag van de kerstshow, donderdag 27 september, is Tuincentrum Leurs geopend van 9.00 tot 21.00 uur. 

_________________________________________________

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Noord-Limburg.
_________________________________________________