Familiefestival Schouwburg Venray!

Familiefestival


Zaterdag 5 oktober
Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur
Voor de hele familie
2 t/m 12 jaar
Dagticket €7,50

Het is zover: het eerste Familiefestival van Venray! De eerste editie van het Familiefestival is op zaterdag 5 oktober 2019 in Schouwburg Venray vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Op deze dag is iedereen welkom, de hele familie. Tijdens het festival kan je drie (!) voorstellingen bezoeken. Daarnaast zijn er verschillende workshops, je kan pannenkoekjes eten van de Perdstal, knuffelen met Chat van Ballorig én een kijkje backstage nemen.

Nijntje op de Fiets  2+
Foyer Boven
11:00 uur tot 11:45 uur

Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis. ‘Nijntje op de fiets’ is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.

Alice in Wonderland  4+
BOLzaal
14:00 uur tot 14:45 uur

Al meer dan 150 jaar geleden schreef Lewis Carroll het boek ‘Alice’s Adventures in Wonderland’ over het blonde meisje in het blauwe jurkje, maar Alice is veranderd. En hoe! Ze heeft haar blauwe jurkje verruild voor een hoodie en de keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan! Alice kijkt stoer de wereld in door haar ronde brilletje. Maar als Alice veranderd is, is Wonderland dan nog wel hetzelfde? Heeft het konijn nog wel haast? Is de rups nog wel raadselachtig, de hoedenmaker zo gek als een deur. Of is iedereen een beetje in de war?

De voorstelling belooft een visueel feestje te worden en is vooral geschikt voor stoere kinderen die net als Alice niet bang zijn om een klein beetje te veranderen.

VET Kindercabaret  6+
Theaterzaal
16.00 uur tot ?????

Deze muzikale, bonte energie-boost met knettergekke acts en VETte humor levert hét bewijs dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat je ouders niet moeten dabben, dat ze VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is. VET neemt je mee naar een magische dimensie waarin niets moet, maar vooral heel veel mag: even geen regels, geen huiswerk, geen les of training. Je mag lachen om ‘kapot’ grappige situaties en liedjes, zo hard als je durft!

 

TIP!! Wil je verzekerd zijn van een plaats bij de voorstelling(en) of workshops?
1) Koop je dagticket (€7,50) voor het Familiefestival via onze website: https://www.schouwburgvenray.nl/programma/familiefestival-schouwburg-venray/05-10-2019-10-00/
2) Tijdens het bestelproces reserveer je het aantal plekken bij de voorstelling(en) en/of workshop(s) naar keuze.
3) Je bent verzekerd van een plaats bij de gekozen voorstelling(en) en/of workshop(s).