Crazy Springparadijs tijdens kerstvakantie bij Pica Mare in Gennep

Crazy Springparadijs tijdens kerstvakantie bij Pica Mare in Gennep

Koud en guur winterweer? Geen probleem, want het is Crazy Springweer! In de kerstvakantie kun je namelijk helemaal uitleven tijdens Crazy Springparadijs in de sporthal van Pica Mare in Gennep.

Voor kinderen van de basisschool

Waar vind je kastelen, stormbanen, een voetbalveld, klimmuren en nog veel meer op één locatie? Juist, bij het Crazy Springparadijs. Hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Deze herfstvakantie staan er weer tientallen opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool en hun ouders. Jullie zijn van harte welkom op zondag 30 december en woensdag 2 januari. 

Speciale peuterhoek

Met Crazy Springparadijs geven Crazy Air en Optisport hun visitekaartje af met de leukste attracties van dit moment. Kollossale klimtoestellen voor de oudere kinderen en kleine kanjers voor de jongsten. Hiermee biedt Crazy Springparadijs een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oudhollandse spellen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Eten en drinken

Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack.

Entreeprijs

Crazy Springparadijs vindt plaats op zondag 30 december en woensdag 2 januari in Sportcentrum Pica Mare van 10.00 uur tot 17:00 uur. De entree bedraagt € 5,- per kind en de ouders mogen gratis naar binnen. Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.