Je kind groeit op van (pasgeboren) baby naar dreumes, peuter, kleuter tot tiener. De mooiste momenten uit het leven van je kind wil je natuurlijk vastleggen. Je maakt zelf natuurlijk veel foto's, maar soms wil je je kind(eren) - en jezelf - laten fotograferen door een professionele fotograaf. 

Fotograaf uit de regio

Zoek je een fotograaf in de provincie Limburg, Gelderland, Brabant of daarbuiten voor een speciale gelegenheid? Of wordt het tijd voor wat nieuwe foto's? Bij Malou Slungers Fotografie kun je terecht voor Zwangerschapsfotografie, New Born shoot, Cake Smash, Familie portretten, Bruidsfotografie, Zakelijke portretten en andere fotoshoots.

Familie- of gezinsshoot

Soms is het tijd om de oude familiefoto's te vervangen voor nieuwe; Iedereen is weer een paar jaartjes ouder of misschien zijn er kleine kinderen bij gekomen. Familiefotografie is iets wat veel geboekt wordt het hele jaar door. Er zijn veel opties mogelijk, dus trommel alle familieleden bij elkaar en neem contact op om een datum te prikken.

Kidsfotografie

Kinderen zijn altijd lekker zichzelf! Een peuter die een gek gezicht trekt of een baby met een enorme gaap daar word je toch vrolijk van? Maar ook het vastleggen van een zwangerschap blijft een bijzonder moment.

Bij Malou Slungers Fotografie kun je terecht voor verschillende soorten kidsfotografie, zoals New Born Shoot, een Cash Smash, maar ook Zwangerschapsfotografie.