Survival kinderfeestje Primates Outdoor & Survivalrun

Goorseweg 51, 6595 AM Ottersum

Boek je een kinderfeestje bij Primates Outdoor & Survivalrun, dan krijg je leuke, uitdagende en sportieve activiteiten op het buitenterrein van Primates in Ottersum (gemeente Gennep). Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. 

Boogschieten en survivalparcours

De kinderen gaan boogschieten en testen hun krachten tijdens een uitdagend (op maat gemaakt) survivalparcours, waarbij teambuilding en plezier centraal staan. Als team gaan ze samen de strijd aan om het maandrecord te verbreken. Daag jij je vriendjes/vriendinnetjes uit voor het leukste en meeste spannende feestje ooit?

Kinderfeestje buiten kan ook in de winter! 

Het terrein van Primates Outdoor & Survivalrun is het hele jaar open, dus ook in de winter kunnen hier kinderfeestjes verzorgd worden. 

Basispakket Primates kinderfeestje

De totale duur van de activiteit is 2 uur. Tussendoor krijgen de kinderen limonade en cake. Voor maximaal 2 begeleiders is er een kopje koffie of thee bij inbegrepen. Heb je andere wensen of lijkt het je leuk om samen met Primates een arrangement samen te stellen? Neem dan contact op met Joey Bakker, eigenaar van Primates en tevens meervoudig Nederlands Kampioen Survivalrun. Hij neemt de mogelijkheden graag met je door.