Vindt jouw zoon/dochter het ook zo leuk om prins(es) of piraat te spelen? Vier dan de verjaardag van je kind met een prinsessen- of piratenfeest! Bij Het Slingeraapje in Gennep kun je verschillende themakisten huren voor een geslaagd kinderfeestje! 

Inhoud themakist

In de themakisten van Het Slingeraapje vind je een volledig programma en een uitgebreid draaiboek voor ongeveer 3 uur speelplezier rondom een bepaald thema. Een kist bevat o.a. verkleedkleren, spellen, tafelkleed, slingers, ballonnen, servies, losse decoratie en iets lekkers. 

Prins(ess)enfeest of piratenfeest? 

Er zijn twee verschillende themakisten te huur: een prinsessenkist (ook geschikt voor prinsen) en een piratenkist. 

Tijdens het prinsessenfeest leert Prinses Fonkelhardt de kinderen al haar wijze prins(ess)enlessen zodat ze allemaal een echte prins of prinses kunnen worden. Dit wordt gedaan door midden van diverse spellen in het prins(ess)enthema.

Kies je voor een piratenfeest, dan staat Kapitein IJzerbaard centraal. Hij heeft vroeger een schat verstopt en deze mogen de kinderen gaan zoeken door het doen van diverse spellen rondom het thema piraten.

Uitnodigingen in stijl

Behalve het huren van de themakist, kun je bij Het Slingeraapje ook terecht voor bijpassende uitnodigingen, helemaal in stijl van het prins(ess)en- of piratenthema. Hoe leuk is dat! 

Direct themakist reserveren? 

Enthousiast geworden over de themakisten van Het Slingeraapje? Reserveer dan direct een prinsessenkist of een piratenkist!