IJsboerderij op ons erf

Nieuw erf 17, 6598 MG Heijen

Sinds het voorjaar van 2018 is in Heijen 'IJsboerderij op ons erf' geopend. In deze ijssalon aan huis verkopen ze (h)eerlijk ijs, gemaakt van melk afkomstig van hun eigen koeien.

Boerenroomijs

Theo en Malou Lamers hebben een melkveebedrijf. Hun koeien lopen in de wei en krijgen gras gevoerd op stal. De melk van de koeien komt niet alleen in de schappen van de supermarkt terecht, het echtpaar maakt er ook zelf boerenroomijs van. Dit ambachtelijk gemaakte ijs verkopen ze in hun ijssalon aan huis.

Diverse smaken

Het assortiment telt verschillende smaken roomijs: boerenijs (eigen concept), hazelnoot, chocolade, vanille, stracciatella, kers, aardbei, yoghurt met een vleugje kers, boerenjongens, smurf. Tevens biedt IJsboerderij op ons erf twee smaken lactosevrij sorbet ijs, namelijk mango en citroen.

Op het terras of mee naar huis

IJsboerderij op ons erf heeft een klein terras waar je even kunt zitten om van je ijsje - in een bekertje of op een hoorntje - te genieten. Ook is het mogelijk om bakken ijs te kopen om mee naar huis te nemen. Er zijn bakken verkrijgbaar van 0.5, 1 en 5 liter.

Oplaadpunt elektrische fietsen

IJsboerderij op ons erf ligt is landelijk gelegen in het buitengebied van Heijen, nabij natuur, bossen en niet ver van diverse campings en vakantieparken, waaronder Center Parcs Het Heijderbos. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en IJsboerderij op ons erf krijgt dan ook veel gasten die per fiets komen. Speciaal voor elektrische fietsen beschikt de ijssalon over een oplaadpunt.

Rondleidingen

Wil je zelf zien waar het ijs van IJsboerderij op ons erf vandaan komt? Op aanvraag is het mogelijk om met een groep een rondleiding te krijgen op de boerderij en de bijbehorende ijssalon.