Dol op het buitenleven? Ga lekker logeren bij Farmcamps!

Bekijk locaties

Bij FarmCamps ben je verzekerd van een onvergetelijke vakantie vol plezier op de boerderij. Ontsnap lekker uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen met je gezin te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Zeker vanuit een stedelijke omgeving is het zo leuk en leerzaam voor kinderen om het boerderijleven te ontdekken. Dus waarom ver weg op vakantie gaan als er in Nederland zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn?

Keuze genoeg!

Je kunt logeren in luxe Safaritenten, Haytenten, Ranchtenten, Farmtenten, Lodgetenten of Barntenten. Het is glamping op en top!

Er is genoeg te doen

Ga op stap met de boer, knuffel met de dieren, slinger in de Hooischuur, spetter bij de Water Pret Weide en leer samen spelenderwijs over de boerderij. Of laat je gewoon lekker leiden door het ritme van de dag.

Kleinschalig

FarmCamps is een heerlijk kleinschalig alternatief voor grootschalige bungalow-, stacaravanparken en campings. En omdat er wel meerdere accommodaties zijn, zijn er ook altijd wel vriendjes en vriendinnetjes te maken!

Uniek

Elke FarmCamps boerderij is uniek in zijn soort, grootte en omgeving. Het comfort, de gastvrijheid en het vertrouwde gevoel zijn echter bij alle FarmCamps boerderijen gelijk. 

Dus waar wacht je op; ga en ontdek het boerenleven! :)

Bekijk locaties