Paarden, paarden, paarden!

Paardrijden tijdens de vakantie, paarden poetsen en knuffelen en zelfs tussen de paarden wakker worden! Het kan allemaal bij Farmcamps, waar ze boederijen hebben speciaal voor de paardenliefhebbers onder ons. En ook voor de 'niet zo bekend met paarden' onder ons is deze blog een must read, want ervaring of geen ervaring, voor de kinderen (en dus ook voor jou ;-) is dit de vakantie van hun dromen! 

Hieronder hebben wij alle paardenboerderijen van Farmcamps handig voor je op een rijtje gezet: 

FarmCamps De Bosrand - Ellertshaar

Op de paardenboerderij van boer Martijn en boerin Naduah in Drenthe vind je heel veel pony's waar je op kunt rijden, die je mag verzorgen, knuffelen en waar je zelfs mee mag wandelen in het bos. Bij zomers weer kun je hier ook lekker zwemmen in het bosmeer.

FarmCamps Breehees - Goirle

Op dit gezellige, kleine paardenpension vlakbij een groot bos in Goirle draait alles om pony's én spelen. Hier kunnen de kids uren bezig zijn met lieve pony's, ponyles krijgen van boerin Carolien of lekker spelen in de speeltuin.

FarmCamps Fleur Stables - Oudesluis

Op dit paardenpension van Jan en Saskia vlakbij zee draait alles om paarden en pony's. Je kunt hier je pony-diploma halen of je eigen verzorgpony huren. En dat op nog geen 10 km van het strand.

FarmCamps De Verloren Kost - Gulpen

Op deze kleinschalige boerderij in Zuid-Limburg geniet je op 'hoog' niveau. De koeien hebben plaatsgemaakt voor paarden en pony's, dé passie van boerin Annemarie. Rijlessen, buitenritten, knuffelen met de dieren of heerlijk buitenspelen. Alles kan en mag hier.

FarmCamps Holzik Stables - Enschede

 Op deze landelijk gelegen paardenboerderij van Gert Jan en Patricia in Enschede is het een echt paardenwalhalla. Je kunt hier rijlessen boeken, met de pony's wandelen en natuurlijk lekker veel spelen. En dat alles op nog geen 10 minuten rijden van de Duitse grens.

FarmCamps De Smulhoeve - Kaatsheuvel

Boerin Karin en haar gezin zorgen voor een onvergetelijke vakantie op hun gezellige paardenboerderij in Kaatsheuvel, op steenworp afstand van de Efteling, waar de shetlanders de show stelen maar de varkens, geitjes, kippen en konijnen ook graag jouw aandacht willen!

FarmCamps BoeBaDoe - Beringe

Boer Bart en boerin Floor hebben een leuke, leerzame en gezellige doe-boerderij waar je kan knuffelen met de koeien en kalfjes uit de familiekudde, paard kunt rijden en kids naar hartenlust kunnen spelen en leren over het leven op de boerderij.

FarmCamps Soodehof Eins - Hofgeismar

Op deze Duitse boerderij van boer Günther, boerin Juliane en hun kinderen staan dierenwelzijn, duurzaamheid én gastvrijheid voorop. Help met het melken van de koeien, speel op het erf, ga pony rijden maar geniet vooral van de natuur, want met een prachtig bos naast de boerderij zit je hier middenin!

Meer info voor ponygekken =>

Waar je ook heen gaat, wij wensen je in ieder geval vast heel veel (paarden) plezier!