Een weekend of (mid)weekje weg in een fijn vakantiepark: dat is een ideale manier om er even helemaal uit te zijn met je gezin. Center Parcs heeft een groot en kindvriendelijk aanbod met vakantieparken. Wat onderscheidt het ene park van de ander? Wij hebben 5 van de mooiste en kindvriendelijke parken van Center Parcs voor je op een rij gezet!

Website Center Parcs

Heerlijk genieten bij Center Parcs

De parken van Center Parcs staan bekend om de fijne cottages. En natuurlijke de vele activiteiten voor jong en oud, de heerlijke indoor speeltuinen, de gezellige horeca met heerlijke gerechten en natuurlijk de geweldige Aqua Mundo zwemparadijzen. Deze faciliteiten vind je op elk park terug- net als gezellige kids entertainment. en een kinderboerderij. 

Center Parcs

Talloze activiteiten

Het is bijna onmogelijk om alle activiteiten op een Center Parcs park te beschrijven, maar we noemen er een aantal, maar er zijn er nog héél veel meer:

  • Escape room
  • Paintball
  • Klimmen
  • Bowlen
  • Allerlei workshops
  • Allerlei sporten
  • Adventure golf
  • Verhuur van fietsen, segways, family bikes
  • Shows, voorleesverhaaltjes, kinderdisco
  • ... en nog veel meer

Het aanbod kan per park verschillen dus check vooraf wat er op jouw te boeken park allemaal te doen is. 

Center Parcs

27 vakantieparken in 4 landen

Center Parcs heeft veel vakantieparken om uit te kiezen: 9 in Nederland, 6 in Duitsland,  5 in België,  en 7 in Frankrijk. Maar welke van die 27 parken zijn nu het meest geschikt om met je kinderen te genieten van een weekendje of (mid)weekje weg?  

De 5 meest kindvriendelijke Center Parcs parken in Nederland

De parken in het buitenland laten we in deze opsomming even buiten beschouwing, maar zijn ook zeker de moeite waard. Dit zijn volgens ons de 5 mooiste parken voor het gezin in Nederland: 

Deze vijf parken in Nederland zijn alle vijf een begrip als het gaat om vakantieparken in Nederland. Waarschijnlijk ben je hier in jouw jeugd ook al geweest. Zijn de parken dan verouderd? Juist niet,  deze vakantieparken zijn recent compleet vernieuwd en ze bieden je alle comfort en faciliteiten die je maar kunt bedenken.  Hoog tijd  om deze parken opnieuw met jouw gezin te herontdekken.

De Kempervennen - Noord-Brabant

In Noord-Brabant vlakbij Eindhoven vind je het prachtig vernieuwde park: De Kempervennen. Het park heeft 2 prachtige meren. Je kunt er verblijven in één van de vele cottages ( zoals een Avontuur en Wellness cottage, maar ook op een stoere woonboot. En wist je dat ze hier zelfs een indoor sneeuwhal hebben? Montana Snowcenter is het hele jaar geopend - dus ook in de zomer kun je er skiën en snowboarden.

Kempervennen Center parcs

Info De Kempervennen

De Eemhof - Flevoland

Center Parcs De Eemhof ligt prachtig aan het Eeemmer bij  Zeewolde (Flevoland) Tevens ligt het dicht bij het loofbos Horsterwold - heerlijk in de natuur dus. Wist je dat Horsterwold het grootste loofbos van West-Europa is? De Aqua Mundo heeft hier 5 glijbanen, een wildwaterbaan en zelfs een Surfsimulator. Er zijn diverse cottages, zoals een woonboot. wellness cottage of de luxe Waterfront Suite.

Eenhof Center Parcs

Info De Eemhof

Het Heijderbos - Limburg

Center Parcs Heijderbos  vind je in het noorden van Limburg, vlakbij Nijmegen.. Het ligt in een bosrijke vallei. Het park heeft een heus indoor junglespeelparadijs. Superleuk voor kids, toch? De Aqua Mundo zwemparadijs  van dit park heeft sinds kort ook een coole Duo Racer - kun jij deze glijbaan-race winnen van jouw kinderen? Je kunt nog meer watersport activiteiten doen. Wat dacht je van een duikles of waterskiën? 

Heijderbos Center Parcs

Info Het Heijderbos

Het Meerdal - Limburg

Op vakantie naar America, maar dan in Limburg. Hier ligt tussen Helmond, Venray en Venlo Center Parcs park Het Meerdal. Op dit park heb je speciale Kindercottages met een speciale speelkamer en Babycottages vol faciliteiten voor je kleintje (o.a. een kinderwagen!). En wat dacht je van een Ponycottage, vlakbij de rijbak waar je kind(eren) een pony mogen verzorgen! En ervaar nog meer natuur op de Beleefboerderij. 

Meerdal Center Parcs

Info Het Meerdal

De Huttenheugte - Drenthe

In Drenthe ligt vakantiepark De Huttenheugte op een steenworp afstand van Coevorden. Heerlijk in de natuur en vlakbij Duitsland.  Een bosgebied met uitgestrekte heidevelden - daar kun je heerlijk fietsen en wandelen. Adventure Island is een geweldig mysterieus speeleiland, waar de kids eindeloos kunnen spelen. En voor de stoere kids er de Wild Water Rafting in Aqua Mundo. Natuurlijk ga ook even de Drentse hunebedden bekijken en een dagje Plopsa Indoor Coevorden mag natuurlijk ook niet ontbreken. 

Huttenheugte Center Parcs

Info De Huttenheugte