Een superleuk en weersbestendig uitje met je kind(eren) deze zomer is natuurlijk een bioscoopuitje. In de vakanties zijn er heel veel kinderfilms in de bioscopen te zien. Zo ook bij Pathé. En met ruim 28 bioscopen in Nederland is er altijd wel een Pathé bij jou in de buurt.

Deze zomer kun je genieten van heel veel leuke kinderfilms. Echte blockbusters zoals Verschrikkelijke Ikke 4 en Binnenstebuiten 2, maar ook Nederlandse films doen het goed, denk aan Het feest van Tante Rita 2, Superkrachten in je hoofd en de Bellinga's met Pretpark op stelten. En voor de allerkleinsten is er de Dikkie Dik film.

Filmagenda zomer =>

Club Pathé Family abonnement

Pathé zomerpas

Zijn jullie dol op films en of zoek je een leuk indoor uitje ( ook bij warm weer ideaal) deze zomer, dan kan de family zomerpas een interessante optie voor je zijn. Je kunt nl. met het Club Pathé Family abonnement onbeperkt naar de film met 1 volwassene + 1 kind. Aan de films zal het deze zomer niet liggen. En nu heeft Pathé óók nog een superaanbod, deze zomer krijg je de eerste 2 maanden van je abonnement gratis! En dat is nog niet alles, want je mag in je abonnementsperiode naar alle films bij Pathé dus niet alleen de kinderfilms.  Je ontvangt tevens 10% korting op drankjes en hapjes en je krijgt tot 50% korting op Pathé Thuis. Dus heb je een film dit jaar gemist, dan kun je die met voordeel thuis en of op de vakantie bekijken.

Wil je ook profiteren van deze zomeractie? Ga dan voor 4 augustus 2024 naar Pathé en start direct jouw Family abonnement en gebruik de kortingscode ZOMER.

Pathé family =>