Peppa Pig live: Peppa op avontuur (2+) - Van Hoorne

Peppa Pig Live! komt weer naar de theaters met de nieuwe voorstelling Peppa op Avontuur. Dat wordt genieten met de kids in het theater!

Speellijst Peppa Pig

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Jeugdvoorstellingen in het theater
Meer weten

Jeugdvoorstellingen in het theater

 

Stel je voor: een wereld waarin verbeelding tot leven komt, waar avonturen wachten op jonge ontdekki... bekijk

 

Knor, knor! Wat een geweldig nieuws! Het geliefde en vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes zijn weer helemaal terug in het theater met een gloednieuwe familievoorstelling: Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur. In deze bruisende voorstelling ga je samen met Peppa en haar vriendjes op het allerleukste buitenavontuur!

Over Peppa op avontuur

Peppa, haar ondeugende broertje George en al hun vriendjes maken zich klaar voor een kampeertrip in het betoverende bos. Met hun goed gevulde broodtrommels en Papa Big achter het stuur van de bus, kunnen Peppa en haar vrienden niet wachten om op pad te gaan. Het belooft een onvergetelijk buitenavontuur te worden, gevuld met zang, dans, spelletjes en natuurlijk de humor die alleen varkentjes begrijpen.

Dansen, zingen en genieten met Peppa Pig

Laat je betoveren door het rustgevende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de meest geweldige modderpoelen! Tijdens de voorstelling kun je meezingen en -dansen op de vrolijkste liedjes, terwijl je wordt verrast door kleurrijke decors en het schitterende poppenspel met nog grotere en mooiere poppen dan ooit tevoren.

Peppa Pig gaat kamperen

Peppa Pig - feest in het theater

Voor de voorstelling kunnen de kleintjes in de foyer van het theater hun mooiste kunstwerkjes maken in de Peppa Pig-knutselhoek. En na de voorstelling wacht een speciale verrassing, want Peppa zelf komt naar de foyer voor foto's en knuffels met jullie allemaal!

 

Log In