Wat zijn de leukste jeugdvoorstellingen in de Nederlandse theaters in het seizoen 2023/2024? Superleuke kinder musicals en andere shows voor uiteenlopende leeftijden... wij hebben er weer een heel stel voor je op een rij gezet in onze mooie en handige Theater Special 2023-2024:

Lees verder na deze tips

Het is heerlijk om met je kinderen naar het theater te gaan. Ieder seizoen weer staan er superveel leuke voorstellingen in het programma van theaters in heel Nederland.

Theatertips voor het seizoen 2023/2024

In het vorige theaterseizoen waren vooral de musicals een groot succes. Peppa Pig met Schoolreisje naar het strand was enorm populair, net als Assepoester De Musical. En wat dacht je van Brandweerman Sam, Charlie & the chocolate factory, en nog heel veel meer.

Ook in het seizoen 2023/2024 staan er weer héél veel leuke theatervoorstellingen voor kinderen in gepland. We hebben fijne tips voor je, kinder musicals en andere voorstellingen die dit seizoen in de theaters te zien zijn:

Musical Meester Kikker - De Grote Haay

Buurman & Buurman

De Vliegende Hollander - Ida van Dril

nijntje de musical

De Verrukkelijke Kinderbakshow - De Grote Haay

Gullivers Reizen

Warme handen, koude voeten - Dirk Scheele

Emoji Explosie - HNTjong

Robin Hood - Theater Sonnevanck

Winacties

Voor sommige voorstellingen mogen we tickets weggeven... zoals voor Buurman & Buurman gaan verhuizen en Meester Kikker! Doe jij mee? Check dan regelmatig onze landelijke social mediakanalen Facebook en Instagram voor winacties.  Bekijk goed de voorwaarden en wie weet....

De winnaars van Buurman & Buurman, Meester Kikker, Dirk Scheele en Peppa Pig hebben inmiddels bericht van ons ontvangen.

Nog meer leuke kindervoorstellingen

In het vorige theaterseizoen waren vooral de musicals een groot succes. Peppa Pig met Schoolreisje naar het strand was enorm populair, net als Assepoester De Musical. En wat dacht je van Brandweerman Sam, Charlie & the chocolate factory, en nog heel veel meer.

Ook in het seizoen 2023/2024 staan er weer héél veel leuke theatervoorstellingen voor kinderen gepland. Wat dacht je van...

 • Disney's Winnie de Poeh musical
 • Peppa Pig Live - Peppa op avontuur? 
 • Mega Mindy show - de onzichtbare ekster
 • Dikkie Dik & ik
 • Doe eens lief
 • Familiemusical Pietje Bell en de bende van de zwarte hand
 • Bing is jarig
 • De Sint Revue
 • Efteling familiemusical
 • The Never Ending story
 • De Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Genoeg leuke voorstellingen om uit te kiezen, voor alle leeftijden is er heel wat leuks in de theaters komend seizoen!

Theaters met jeugdvoorstellingen per regio

En waar kun je met je kids gaan genieten van al die mooie voorstellingen? Er zijn heel veel theaters in Nederland. Bijna allemaal programmeren ze wel jeugdvoorstellingen, de één meer dan de ander. Ben je benieuwd welke je kunt gaan zien bij jou in de buurt?

Go-Kids regio's

Check de agenda van jouw favoriete theater(s)... je vindt ze per regio onder Erop uit bij Film, theater en andere culturele uitjes. Kijk maar eens:

Log In