Voorjaar in de bios

Pathé biedt ook in de voorjaarsvakantie tal van leuke kinderfilms aan. Wat is er magischer dan met je gezin genieten van een avontuur op het grote doek?

Bekijk hieronder de voorjaarsvakantie filmagenda van Pathé:

don & dj pathé

Don & DJ: vrienden voor het leven

Wanneer de lichten uitgaan in het oude poppentheater van Central Park, komen de poppen tot leven. Don is het zat om dag in dag uit de kluns te moeten spelen.

Bestel hier je tickets =>

legende familie vos pathé

De legende van familie Vos

De spannende familiefilm De Legende van Familie Vos draait om Teun (Levi Otto) die werkt in de Efteling en de opdracht krijgt om Jamie (Imani Ristie), de dochter van parkdirecteur Indra (Manoushka Zeegelaar Breeveld), op sleeptouw te nemen.

Bestel hier je tickets =>

gewoon super pathé

Gewoon super!

Het leven van de 11-jarige game liefhebber Hedwig staat op zijn kop wanneer ze veel eerder dan verwacht haar vader moet gaan vervangen als de superheld van de stad. Maar Hedwig is geen superheld; ze is klein, een beetje onhandig en niet sportief.

Bestel hier je tickets =>

Fien & Teun: Circus op de boerderij

Vier het allerleukste verrassingsfeest ooit samen met Fien, Teun en al hun dierenvriendjes in hun gloednieuwe bioscoopfilm! Opnieuw vol met vrolijke – bekende en nieuwe – liedjes.

Bestel hier je tickets =>

beestenboel pathé

Beestenboel aan boord

Vini en Tom, twee vrolijke muizen, vangen per ongeluk een gesprek op waarin Noach de taak krijgt om slechts één koppel van elke diersoort in zijn ark te verwelkomen. De avontuurlijke muizen slaan hun pootjes ineen en bedenken een plan om stiekem de ark binnen te glippen.

Bestel hier je tickets =>

game on film

Game On

Negen elite gamers. Vier unieke games. Only one way out. Issam (Marouane) heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar.

Bestl hie rje tickets =>

Peppa's bioscoop feestje

Kom op, allemaal, het is tijd voor Peppa's Bioscoop Feestje! Dit jaar viert Peppa Pig dat ze 20 jaar bestaat en ter ere van deze enorme mijlpaal geeft ze het meest epische feest ooit – en al haar vrienden zijn uitgenodigd! (Jij dus!)

Bestel hier je tickets =>

Veel kijkplezier! En mocht je nog niet kunnen kiezen, dan vind je hier een heel overzicht:

OVERZICHT FILMS >