Poppenkast 4Events voor scholen, kinderopvang, bedrijven, organisaties, instellingen en (familie)feesten

Ouderwetse poppenkast met klassieke karakters!

Jan Klaassen, Katrijn, de agent en de boef, wie kent ze niet? Deze ouderwetse, klassieke karakters uit de poppenkast zijn nog altijd erg populair. Niet voor niets gebruikt 4Events ze altijd tijdens de voorstellingen die zij door het hele land geven op scholen, bij kinderopvang, bedrijven, organisaties en instellingen. Daarnaast is het poppentheater ook geschikt om te boeken voor bijvoorbeeld een familiefeest, braderie, dorpsfeest of andere feestelijke gelegenheid waar kinderen komen.

Poppenkast door heel Nederland

Vanuit Gennep - Noord-Limburg - reizen de poppenkastspelers het hele land door. De poppenkast van 4Events wordt gespeeld door drie ervaren spelers, zelf ook gekleed in bijpassende historische kleding. Twee personen spelen de karakters, de poppen, de derde persoon zorgt voor interactie tussen de poppen en de aanwezige kinderen. Er wordt niet alleen enthousiast verteld en gesproken, er wordt ook gezongen. En uiteraard mag het roepen van 'Jan Klááááááássen' niet ontbreken! Liefst zo hard mogelijk! ;)

Verhaal op maat

Naast het gebruik van basisverhalen schrijft 4Events ook poppenkastverhalen op maat. Soms betreft het slechts een kleine wijziging op een al bestaand verhaal, maar er kan ook een compleet nieuw verhaal geschreven worden rondom een bepaald thema, een persoon of over een speciale gelegenheid. De karakters uit de klassieke poppenkast komen altijd in het verhaal voor - inclusief het bekende geklungel van sommige figuren - maar er worden ook compleet nieuwe karakters bedacht. Daar hoort bij dat er soms ook nieuwe poppen worden gemaakt speciaal voor één verhaal.

Poppenkast voor 100 personen!

Een poppenkastvoorstelling is standaard geschikt voor groepen tot wel 100 personen, want 4Events neemt zelf geluidsversterking mee. Meer personen is in overleg ook mogelijk! Gemiddeld duurt een poppenkastverhaal ongeveer 20 minuten, maar dit kan uitgebreid worden tot ongeveer een half uur. Een voorstelling kan meerdere keren gedurende een dag(deel) worden gespeeld.

Prijs poppenkast en direct boeken

De poppenkastspelers van 4Events vinden het zelf erg leuk om de voorstellingen te bedenken, uit te werken en te spelen. Dat zie je terug in de standaard basisprijs die eigenlijk heel goedkoop is in verhouding tot hun inzet. Het kan zelfs nog goedkoper als de poppenkastvoorstelling wordt gegeven op een van de eigen locaties van 4Events in Noord-Limburg. Jouw wensen bepalen de uiteindelijke prijs van de poppenkast, dus wil je meer weten over de tarieven, neem dan contact op met 4Events Gennep via mail naar info@4eventsgennep.nl of bel naar Twan Maassen op 06-51089178. Check ook de website van 4Events!


Log In