Via Go-Kids kunt u uw kaartjes nu ook online verkopen!

In samenwerking met LeisureKing heeft Go-Kids een unieke module gemaakt. Via de LeisureKing Module kun je eenvoudig producten online aanbieden, en de gehele boeking, afhandeling en betaling geschiedt online! Hieronder meer over deze module:

WAT KAN LEISUREKING VOOR U BETEKENEN?

LeisureKing is een systeem dat hét verschil gaat maken in uw organisatie, groot of klein. Het verschil tussen een ouderwetse bedrijfsvoering waarbij klanten niet online kunnen reserveren en betalen of een bedrijf die klaar is voor de moderne consument. Een organisatie die voldoet aan de vraag van de klant en deze snel, eenvoudig en gericht kan bedienen.

Groot voordeel is dat het automatiseren van uw reserverings- en voorraadsysteem uw aanzienlijk veel tijd bespaart, tijd die u weer kunt investeren in het bedenken van nieuwe activiteiten en evenementen. Kortom datgene waar u goed in bent! Op deze manier bent u de concurrent een (digitale) stap voor! Nog een mooie bijkomstigheid: omdat de klant van te voren reserveert en betaalt is de kans veel groter dat de klant ook daadwerkelijk komt opdagen, dus realiseert u een betere omzet.

VERDIENMODEL

Leisure King heeft een ander verdienmodel dan u misschien gewend bent wanneer u applicaties of software gebruikt. Bij LeisureKing betaalt u geen maandbedrag; dus in periodes dat u geen omzet heeft betaalt u voor LeisureKing ook niets. Eerlijk. U betaalt alleen als u het reserveringssysteem gebruikt, een aantal centen per reservering. Geen reservering? No Cure No Pay. Servicekosten of telefonisch consult komen niet voor op onze prijslijst. Wij leveren een dienst die het moet doen, en dat doet het. Duidelijk. Bij vragen nemen wij de telefoon op en luisteren naar uw wens.

Wij geloven in een andere manier van zaken doen. Verdien jij geld, dan wij ook een beetje. Daarom kiezen veel bedrijven voor LeisureKing omdat de software reeds ontwikkeld is en u alleen betaalt wanneer u het gebruikt. Logisch.

VOORRAADBEHEER EN EFFICIËNTIE

Of u nu outdoor activiteiten aanbiedt, toegangskaartjes verkoopt of fietsen, scooters, boten, tuk tuks, steps, kano's, etcetera verhuurt: het onderhoud en (voorraad)beheer van uw materiaal verdient veel aandacht en tijd. Stelt u zich eens voor dat dit hele proces volledig digitaal gebeurt, de klant reserveert via uw eigen website het materiaal én betaald via mobiel of tablet. Alles online! Geen onnodige telefoontjes, mailtjes of papieren agenda's meer. Door deze efficiënte digitale vooruitgang bespaart u veel tijd in het reserveringstraject, tijd die u kunt besteden aan de leuke kanten van het ondernemen! Bovendien voldoet u met LeisureKing aan de wensen van de hedendaagse consument die gewend is aan het digitaal reserveren en betalen in het dagelijkse leven.

Kortom: een efficiënt doeltreffend systeem voor iedereen in de mooiste branche ter wereld: de vrijetijdsbranche!

Nieuwsgierig naar meer informatie? Bel ons op 06 1188 6356 of mail naar info@go-kids.nl.

Log In