Kinderfeestje Nature game Limburg
Looierweg 1, 5856AW overal

Nature Game: avontuurlijk outdoor kinderfeestje!

Een cool outdoor kinderfeestje: dat organiseer je heel gemakkelijk  zelf met een Nature Game. Aan de hand van de app gaan de kinderen op expeditie door de natuur.

Lossen jullie alle raadsels op? Herkennen jullie de vogels, insecten en andere dieren?  En hebben jullie goed opgelet onderweg en weten jullie hoeveel hekjes je bent tegengekomen?  Verzamel zo veel mogelijk punten en bereik de top van de nationale ranglijst!

De routes zijn samengesteld in samenwerking met Staatsbosbeheer. Ze zijn niet geschikt voor mindervaliden en kinderwagens, kinderen moeten dus zelfstandig 3 km kunnen lopen. Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de startlocatie, speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Vervolgens kan je de game direct starten of op het moment van aanvang. 

Tussenstop voor lekkers

Het spel duurt ongeveer 90 minuten. Tijdens de expeditie is het een prima plan om twee tussenstops te maken voor drinken en lekkers. Of misschien zelfs een heerlijke picknick? Met de tocht inclusief stop(s) heb je een compleet kinderfeestje in de natuur!

nature game kinderfeestje

In natuurgebieden in heel Nederland en ook in Limburg

Nature Game kun jij in een groot deel van Nederland doen en dus ook in Limburg . Check hieronder de plaatsen met startlocaties:

Wellerlooi - De Hamert parkeerplaats

Twee leeftijdsgroepen

Er zijn twee Nature Games beschikbaar, het verschil zit in de leeftijd van de kinderen:

  • kinderen van 4-8 jaar
  • kinderen van 8-12 jaar

Benodigdheden:

Telefoon of tablet. Je download de game voor je vertrek, dus je hebt geen wifi nodig. 

Kosten: €14,99 per groep (plus € 0,99 servicekosten). 

Speelduur: ongeveer 1,5 uur

Kinderfeestje

De Nature Game is ideaal als kinderfeestje. 

Boeken !

 

 

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor