Parijsboulevard 235, 6135 LJ Sittard

Ontdek de wondere wereld van Wetenschap&Techniek tijdens een Mad Science kinderfeest! 

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeest en wil je eens iets anders? Mad Science kinderfeestjes staan bol van spectaculaire demonstraties en spannende proefjes en experimenten die kinderen zelf uitvoeren. In Limburg hebben ze al meer dan 3.500 feestjes verzorgd waardoor ze de ervaring in huis hebben om de verjaardag van je kind echt speciaal te maken en bovendien eentje die ook alle gasten niet snel zullen vergeten! De jarige groeit van de persoonlijke aandacht en jij als ouder hoeft alleen maar te genieten van de verwonderde blikken, en natuurlijk de vele oeehhs & aaahhhhsss.

Science voor iedereen!

Een Mad Science feest is een feest op maat, want je kiest zelf de take-home en eventuele aanvullende activiteiten. Zo kunnen de kids draaikolken schieten, suikerspinnen maken, een raket lanceren en nog veel meer. En wat dacht je van je eigen kneedgum of slijm maken om mee naar huis te nemen?!

Mad Science beschikt over wel 5 verschillende kinderfeestjes! Hierdoor zijn ze ook geschikt voor kinderen die al eens een Mad Science feest hebben gezien of hebben deelgenomen aan de naschoolse cursus. Daarnaast zijn de feestjes door de vele keuzemogelijkheden zowel geschikt voor jonge kinderen vanaf 4 jaar, maar ook nog super tof voor de oudere kids!

Waar is dat feestje?

Mad Science komt met veel plezier het kinderfeestjes bij jullie thuis verzorgen, maar beschikt ook over een aantal te gekke locaties in Limburg. 


 

 

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor