Grote Markt 100, 6041 AA Roermond

De nieuwe (coronaproof) trend: Citygames als kinderfeestje!

Is je kind dol of avontuur en mysteries? Organiseer dan een citygame kinderfeestje!  De kids gaan er lekker op uit, worden uitgedaagd en de tocht zit vol spanning en avontuur. Tijdens de tocht worden jullie bijgestaan door een spelbegeleider, dus het kan niet misgaan. Wat dacht je van:

stadunique kinderfeestje almere

Junior WhatsApp Moord Tocht

Ojee er is een moord gepleegd en de politie zit met haar handen in het haar! Jullie worden gevraagd te helpen bij het oplossen van de moord! Speel dit leuke spel in een stad naar keuze, waaronder Venlo, Venray, Roermond, Maastricht en Valkenburg ! Met behulp van foto’s en een kaart van de stad ga je op zoek naar de fotolocaties om daar een groepsselfie te maken. Elke groepsselfie levert een aanwijzing op. Lukt het jullie om deze moord binnen 3 uur op te lossen?

Informatie & Boeken ►

levend ganzebord game stadunique

Junior Levend Ganzebord

Speel samen het populaire Junior Levend Ganzenbord. Deze versie is speciaal voor kinderen van 8-14 jaar. Probeer de juiste plekken in het centrum van Venlo, Roermond en Maastricht te vinden en voer daar de opdrachten uit. Lukt het om het codewoord te vinden?

In de stad doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denk-opdracht moeten uitvoeren, soms een doe-opdracht. Door de denk-opdrachten uit te voeren, verzamelen jullie letters om de uiteindelijke code te kraken. Bij een goed uitgevoerde doe-opdracht krijgen jullie te horen op welke plek de verzamelde letters in de code horen te staan. 

Meer info =>

voetbalgame stadunique

Voetbal City Game

Hou jij ook zo van voetbal? Vind je het ook zo leuk om samen met je vrienden te voetballen en/of voetbal trucjes te doen? En weet jij best veel van voetbal? Samen met een bal die je zelf moet mee nemen en natuurlijk je vrienden, trek je Venlo of Maastricht in.

In de stad doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denk-opdracht moeten uitvoeren, soms een doe-opdracht, uiteraard met de bal. Door de denk-opdrachten uit te voeren, verzamelen jullie letters om de uiteindelijke code te kraken. De doe-opdrachten vertellen jullie waar de verzamelde letters komen te staan. 

Een ideaal kinderfeestje voor de echte voetballiefhebbers.

Bestel het leuke spel via Go-Kids en ontvang €2,50 korting!

Meer Informatie & Boeken =>

Je kunt de CityGames in bijna iedere stad doen.

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor

Log In