Maalbekerweg 25 , 5951 NS Belfeld

Prachtig gelegen, midden in de Maasduinen vind je op Droompark Belfeld 'Sophia's Italian Maasduinen'. Na een wandeling is het hier heerlijk genieten terwijl je kinderen spelen in speeltuin.

Prachtig gelegen

Sophia's Italian is zo'n parel van een horecazaak waar je graag elke keer weer terug naar toe gaat. Vanaf Sophia's vertrekken meerdere wandelingen (kort en langer) door de prachtige maasduinen. Heuveltje op en af, kleine paadjes en door beekjes en rivieren. Je maakt het hier allemaal mee!

Heerlijk eten en drinken

Kwaliteit staat boven aan het lijstje bij Sophia's Italian. Alle ingrediënten en dranken worden met zorg uitgekozen. Zo zijn bijvoorbeeld de vruchtensappen van lokale makelij. In het kindermenu kunnen de kinderen heerlijk kiezen tussen pizza's, pasta's en frietjes.

Spelen

Er is genoeg te doen voor je kinderen om als ouder lekker lang te genieten op het terras of binnen bij de houtkachel. Sowieso beschikt Sophia's Italian over een flinke speeltuin waar kinderen zich lange tijd kunnen vermaken. Daarnaast is er binnen ook een grote speelhoek ingericht en zijn de placemats ook meteen leuke kleurplaten voor de kinderen.

Poppendokter

Een paar keer per jaar komt er een speciale poppendokter naar Sophia's Italian. Mocht jouw pop of knuffelbeer gewond zijn, neem hem dan mee en de poppendokter zorgt ervoor dat hij weer helemaal gemaakt wordt! Houdt de Go-Kids agenda in de gaten om te zien wanneer de poppendokter weer langs komt!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor