Koninginnesingel 14, 5911 KB Venlo

Op zaterdag 27 en zondag 28 maart 2021 is het weer zover; de Venloop! Dit betekent weer een sportieve en gezellige week in Venlo en omstreken! 

VenloopKids-middag

De week gaat op woensdag 24 maart van start met de VenloopKids-middag in het Julianapark. Deze speciale middag is er voor alle kinderen uit de regio met hun ouders, opa's en oma's of met hun leerkrachten en klasgenootjes. Tijdens deze gezellige en educatieve middag wordt er een interactief beweegcircuit met allerlei toffe activiteiten voor ieder kind georganiseerd. Het doel van deze middag is kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met sport en een gezonde leefstijl. De VenloopKids-middag is van 14:00 tot 17:00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Klik hier als je meer informatie wilt over de VenloopKids-middag.

Wandel of ren je mee tijdens de Venloop?

Neptunus Wandeltocht

Ook in het Venloop-weekend is er voor kinderen genoeg te doen. Op zaterdag 27 maart staat de Neptunus Wandeltocht op het programma, die bestaat uit verschillende afstanden variërend van 10 km t/m de wandelmarathon! De routes leiden je langs de bosrijke en heuvelachtige omgeving die Venlo te bieden heeft en zijn prima geschikt voor de (wat oudere) kinderen die de uitdaging aandurven! Met name de wandeltocht van 10 km is hiervoor zeer geschikt (en ook nog laagdrempelig voor papa en mama! Meer informatie over de Neptunes Wandeltocht? Klik dan hier. Als je direct in wilt schrijven, ga je naar deze pagina. Inschrijven voor de Neptunus Wandeltocht kan van 1 augustus 2020.

Weir Venloop

Op zondag 28 maart is het tijd voor de vijftiende editie van de Weir Venloop. Er zijn verschillende afstanden die voor kinderen toegankelijk zijn. Zo is er in de leeftijdscategorie 4 en 5 jaar de Bambinoloop (500 meter), voor kinderen van 6 jaar de Kinderloop (500 meter) en kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar meedoen aan de Kids Runs (allen 1 km). Meer informatie over het programma van de Weir Venloop, afstanden en andere zaken kun je hier vinden. Inschrijven kan op deze pagina en is mogelijk vanaf 1 augustus.

Ballorig Avond4Daagse

Van dinsdag 1 t/m vrijdag 4 juni kun je weer mee doen met de Ballorig Avond4Daagse die wordt georganiseerd door Stichting Venloop. Vier avonden op rij met je vrienden wandelen, liedjes zingen, lekker kletsen en dollen en lekker buiten zijn. Bij het inschrijven kun je kiezen of je elke avond 6 of 12 kilometer wilt lopen. 

De start en finish vinden plaats op het Kazerneterrein in Venlo. Op vrijdag vindt de finish echter plaats voor het Limburgs Museum, waar voldoende plek is voor alle grootouders en papa's en mama's om de kinderen een warm applaus te geven voor hun prestatie! Meer info over de Ballorig Avond4Daagse vind je hier.

 

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor