Sinds 1970 verzorgt Judo Club Reuver wekelijks judotrainingen, ook voor kinderen. Onder deskundige leiding van gediplomeerde judoleraren wordt op zowel recreatief als op wedstrijdniveau judoles gegeven. 

Door judo te beoefenen bouw je een goede conditie en een gezond en sterk lichaam op. Maar om judo te beoefenen hoef je niet beresterk te zijn. Tijdens de judolessen leer je niet alleen judotechnieken, maar wordt je ook geleerd hoe je op een slimme manier je eigen kracht – maar ook die van je tegenstander – kunt gebruiken!

Respect

Judoclub Reuver heeft respect hoog in het vaandel staan en dit wordt op spelenderwijs in de lessen aangeleerd. Leren door te stoeien met elkaar. Tijdens de judolessen besteden zij behalve het aanleren van judotechnieken veel aandacht aan normen en waarden als respect, zelfvertrouwen, (zelf)beheersing, weerbaarheid, discipline, samenwerken en het allerbelangrijkste: plezier in het bewegen.

Judoles volgen?

Wil je dit zelf eens uitproberen? Je mag 4 keer gratis mee trainen, om te kijken of je judo wel leuk vindt, je kunt dan een judopak lenen in de zaal. Daarna moet je je aanmelden als lid en zelf voor een judopak zorgen.