Pasen staat al bijna voor de deur - op zondag 31 maart 2024 is het weer eerste Paasdag. Het Paasweekend is altijd een lekker lang weekend waarin je veel leuke dingen kunt plannen, alleen wat te doen met Pasen? Wij geven tips voor thuis-activiteiten: 

Leuke thuis-activiteiten tijdens de Paasdagen

Pasen kun je met gemak gezellig thuis vieren! Er zijn leuke activiteiten die je zelf kunt plannen om het Paasweekend extra speciaal te maken. Hieronder noemen wij graag een aantal leuke ideeën.

Leuk Paashaas masker...voor de leukste paas selfies!

 

Met deze paashaas printable maak je ook de leukste Paas selfies :) Printen, knippen, plakken en je bent helemaal klaar voor de Paas shoot dit jaar: Vrolijk Pasen! Wil je ook dit leuke Paasmasker? We geven je met liefde de download!

Paasknutsels downloaden

Paaseieren zoeken

Paaseieren zoeken is natuurlijk iets wat je met Pasen niet kan overslaan! Vroeger gingen wij altijd eerst Paaseieren zoeken en als we ze hadden gevonden, dan gingen we ze versieren. Verder kun je ook misschien leuke opdrachten verzinnen per verstopt paasei of een hints maken aan de hand van foto’s of tekeningen.

Paasei verf & Versierspullen

Paastak versieren

Het is super leuk om zelf je paastak te versieren en ook nog eens lekker goedkoop ook! Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van wol om de takken in te wikkelen voor wat kleur en kun je zelf paaseitjes knutselen van bijvoorbeeld karton, gips of andere vrolijke diertjes. Of je koopt van die leuke houten hangers die jullie zelf kunnen beschilderen, superleuk voor in jouw paastak!

Houten paashangers om zelf te beschilderen

Houten paashangers beschilderen

Gratis Paas placemat voor het gezelligste paasontbijt of -brunch!

Organiseer een Paasontbijt of -brunch en leef je uit. Er zijn altijd van die typische dingen die je alleen met een Paasontbijt eet, dus des te leuker om er ook een speciaal moment van te maken. Denk bijvoorbeeld aan zachtgekookte eitjes, Amerikaanse pannenkoeken met fruit en Paashaasbroodjes met krenten. Download de Pasen Placemats voor het paasontbijt, paasbruch of de paaslunch op school. Zo blijven de kinderen wel gezellig aan tafel zitten...

Eierdopjes knutselen voor Pasen

Pasen komt eraan, tijd om de tafel klaar te maken voor een heerlijke Paasbrunch. Daarbij mogen leuke eierhouders natuurlijk niet ontbreken. Vandaag een stap voor stap handleiding eierdopjes knutselen voor Pasen.

Een gezellig gedekte tafel voor Pasen mag niet ontbreken. Of je nu samen met je gezin, je partner of vrienden wilt genieten, deze eierhouders geven je tafel net dat beetje extra. Je kunt de eierdopjes vooraf maken, al dan niet samen met je kinderen.

Vlaggetjes – Vrolijk Pasen! Leuk voor kinderen om te maken

Met deze Vrolijk Pasen vlaggenlijn breng je jouw huis in een gezellige paassfeer. Download dit bestand, print ze uit en kleur gezellig in! Rijg ze aan een touwtje en hang ze vrolijk op!

Gratis Paasknutsel printables

Een Paashaas knutselen, paaseieren zoeken, de paastak versieren en eieren verven. Pasen is een feestje voor kinderen! Met de Paashaas printable van Go-Kids tover je jezelf (en papa en mama ook!) zo om in een vrolijke Paashaas. En we hebben nog 5 andere toffe paasknutsels om te printen. Download ze nu - natuurlijk helemaal gratis!

Paasknutsels downloaden