Onze nieuwsgierige Go-Kids Reporters waren onlangs te gast bij de interactieve voorstelling van De Knoekels in het Kumulus Theater in Maastricht. De voorstelling van De Knoekels bleek een humoristisch spektakel, speciaal ontworpen om de jongere kids te entertainen. 

Aankomst Kumulus De Knoekels

We waren ruim op tijd aanwezig. Super fijn, dus konden we nog even een drankje doen. We werden in het café opgehaald toen de deuren open gingen om plaats te nemen in de zaal.

Café De Koekels

Familievoorstelling De Tijdrace van De Knoekels

In "De Tijdrace" heeft SuperBaby te veel gesnoept en voelt zich ziek, lui en verveeld. Vriendje Toby komt op bezoek en samen met de kinderen in de zaal gaat hij op zoek naar de 3 geluksgeboden, gegeven door een Frans Engeltje. Met een speciale tijdmachine-fiets reist Toby naar verschillende plekken en ontmoet bijzondere figuren zoals De Holbewoner, Broccoliman en Het Blije Bijtje.

De kinderen worden actief betrokken bij de zoektocht en worden onderdeel van de show! Een speels, humorvol en leerzaam avontuur waarin ze samen met Toby door de tijd reizen, even de wereld om zich heen vergeten en de kracht in zichzelf ontdekken.

Kunnen de kinderen Toby helpen om alle 3 de geluksgeboden te vinden en SuperBaby weer een echte SUPERbaby te maken? Ontdek het tijdens "De Tijdrace" van De Knoekels: een familievoorstelling met een boodschap! 

De Knoekels | De Tijdrace

Wat vonden onze Go-Kids Reporters van de voorstelling?

Tijdens deze voorstelling werden de kinderen op een geweldige manier betrokken, waardoor de beleving extra speciaal werd. Onze jongste, van 4 jaar oud, was gedurende de gehele voorstelling volledig gefascineerd en zat letterlijk op het puntje van zijn stoel. De interactieve elementen zorgden ervoor dat de kleintjes niet alleen toeschouwers waren, maar ook actief deelnamen. De kids hebben gelachen, gezongen en gedanst. Én natuurlijk hebben ze Toby geholpen om SUPERbaby weer beter te maken. Super leuk natuurlijk dat er ook nog een wijze les te leren viel voor de kids. 

De Knoekels | Utrecht | Limburg  De Knoekels | Kumulus Maastricht

De Knoekels brachten niet alleen plezier en lachsalvo's, maar ook een educatieve twist die de kinderen betrok bij het verhaal. De interactieve elementen maakten het voor de jonge kijkers mogelijk om deel uit te maken van het avontuur, wat de voorstelling des te gedenkwaardiger maakte. De voorstelling duurde ongeveer een uurtje, inclusief achteraf nog even een fotomoment. De kinderen kregen na de voorstelling nog een leuke sticker mee naar huis, die ze dan ook met trots thuis lieten zien.

Kindervoorstelling De Knoekels

Aanstaande zaterdag 16 maart staan De Knoekels in het Theater in Utrecht. Goed nieuws! Er zijn nog kaartjes beschikbaar!

Koop hier je kaartjes!