Een kinderfeestje bij Jumpsquare in Nieuwegein: Noud mocht met zijn vriendjes het feestje uitproberen. Check deze uitgebreide review en beslis of zo'n jumpfeestje ook iets is voor jouw jarige zoon of dochter!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Jump Party bij Jumpsquare of Jump XL
Meer weten

Jump Party bij Jumpsquare of Jump XL

 

Wil jij het vetste feestje van het jaar geven? Vier dan een Jump Party bij Jumpsquare of Jump XL! Al... bekijk

 
Jumpsquare & Jump XL trampolineparken
Meer weten

Jumpsquare & Jump XL trampolineparken

 

Op zoek naar een lekker actief uitje met de kinderen? Wat dacht je van… heerlijk jumpen in één van d... bekijk

 

Noud zijn grote wens was om de trampolinetrucs van zijn vriendjes te leren tijdens zijn kinderfeestje. En die wens kwam in vervulling toen hij het kinderfeestje van Jumpsquare in Nieuwegein mocht uitproberen. Met 7 enthousiaste kinderen vetrokken we voor een middag vol sport, trampolines en plezier. En wat een feest was het, compleet met drinken en een heerlijk frietje met een snack en een ijsje toe!

Alles over de jumpfeestjes

Warm welkom op het jumpfeestje

Er wordt bij Jumpsquare aan alles gedacht: bij binnenkomst werd de jarige hartelijk ontvangen. Het was duidelijk dat er op ons was gerekend en Noud voelde zich ontzettend welkom. De feesttafel stond klaar en er hing een toffe rugzak klaar waar de sokken en bandjes voor alle kinderen in zaten. Trots deelde hij het uit en hij glom van oor tot oor dat hij de rugzak mee naar huis mocht nemen. Een tof cadeau en natuurlijk wordt de rugzak nu als gymtas door hem gebruikt!

Feesttafel Jumpsquare

Jumpen maar!

Natuurlijk konden de kinderen niet wachten om te gaan springen. Met het bandje dat correspondeert met een tijdsblok op het scherm, konden ze aftellen hoe lang ze nog moesten wachten tot het zover was. Een paar minuten voor het begin van het tijdslot werd alles even goed uitgelegd door een medewerker. Zo ontdekten de kinderen hoe ze het beste konden landen op de gigantische luchtkussens en konden ze veilig door het Trampoline- en Airpark. 

Trampoline- en Airpark in Nieuwegein

Het Trampoline- en Airpark in Nieuwegein is erg gevarieerd met 15 attracties. De kinderen sprongen op de verschillende trampolines, balanceerden over een touw, sprongen tegen muren op, gooiden ballen in de basket en leefden zich uit in het 500m2 grote Airpark vol verschillende springkussens en een stormbaan. Elk kind beleefde het op zijn eigen manier en deed wat hij leuk vond. 

Wat de kinderen ook erg interessant vonden, was dat medewerkers van Jumpsquare in het park rondliepen en toffe trucjes voordeden. Dit probeerden ze natuurlijk meteen ook en zo leerden ze nog meer.

Disco bij Jumpsquare!

Wij waren op woensdagmiddag in Jumpsquare Nieuwegein en vanaf 16.00 uur is er dan Disco Jumpen. De lichten dimmen en er gaan toffe discolampen aan. De kinderen vonden het fantastisch en sprongen op de beat van de muziek door het park! Op woensdag, vrijdag en zaterdag kun je het kinderfeestje combineren met de Disco Jump, onze reporters vinden het echt een aanrader. Het is nog stoerder als het wat schemerig is en de lampen en de muziek worden aangepast. 

Jumpsquare

Jump Party Meal

Wij kozen voor het Jump Party Meal kinderfeestje. Compleet met friet en snack, (suikervrije) limonade en een waterijsje. Vooral dat ijsje was heerlijk toen de kinderen met een bezweet en rood hoofd van de trampolines kwamen. 
Bij alle feestjes zijn jumpsokken, een stoer premium party bandje en een challenge card inbegrepen. 

Jump meal party Jumpsquare

Wij zeggen: let's go!

Een jumpfeestje bij Jumpsqare is een geheel verzorgd feestje, als ouder word je echt ontzorgd. De kinderen kunnen alle kanten op, vermaken zich enorm en worden verwend met de limonade en het lekkers. En wat ideaal is, is dat de kinderen precies weten hoeveel tijd ze hebben in het park. Op de schermen zien ze exact hoelang ze nog kunnen springen en spelen. Er was dan ook geen enkele discussie toen de tijd voorbij was, alle kinderen liepen netjes terug naar de tafel. De kinderen van het feestje waren het er unaniem over eens: hier willen ze zeker nog eens naartoe!

Locaties Jumpsquare

Log In