Bij Go-Kids inspireren en informeren we jullie graag over wat er zoal allemaal te doen is in Noord-, Midden-, en zuid Limburg. Er is natuurlijk genoeg te beleven in de provincie Limburg. Vandaag een dagje buiten op pad, of toch liever overdekt? Een dagje de natuur in of liever een speelpark? Limburg is van alle markten thuis.

Kortingenboekje GRATIS download!

Soms pakken we flink uit, maar soms mag het gewoon ook eens even iets minder. We kunnen ons geld immers maar één keer uitgeven. Maar daarom hoeft het echt niet minder leuk te zijn! Dus kijk hieronder voor het antwoord op de vraag; "Wat kunnen we vandaag gaan doen met de kids?"

go-Kids Limburg goedkope en gratis uitjes

Ben jij op zoek naar uitjes die niet meteen een aanslag op je budget zijn? Ik heb er heel wat voor je verzameld!

Goedkope uitjes met kinderen in Limburg

buiten activiteit Go-Kids Limburg

Er zijn heel veel leuke dingen te doen in Limburg. Soms zijn er zelfs uitjes voor kinderen te vinden die gratis zijn! Ook hiervoor zijn we voor jullie op zoek gegaan en hebben we hele leuke uitjes gevonden en deze in een handig overzicht gezet. Liever je beurs een dagje thuis laten? 

Gratis uitjes met kinderen in Limburg

Uitjes met kortingen

Van korting word ik altijd heel erg blij! En jij vast ook! Het is altijd fijn om te weten of je toch nog ergens op kunt besparen. We hebben ook een hoop leuke kortingacties voor je op een rijtje gezet. 

Uitjes met korting in Limburg!

Heb jij nog leuke tips? Mail deze dan naar limburg@go-kids.nl en wie weet kunnen we ons lijstje weer aanvullen met iets leuks!