Yeah! Het is bijna Black Friday en dat betekent de leukste deals! Wij hebben een aantal leuke deals uit Limburg voor je op een rijtje gezet!

Jump XL Horst deal

Op vrijdag 27 november scoor jij 10 rittenkaart voor €50 i.p.v. €75.  Veel jump-plezier voor maar weinig geld! De 10 rittenkaart is af te halen bij de bar bij Jump XL of te bestellen via info@deriet.nl. Deze deal vind je hier.

Black Friday deals bij Landal Greenparcs

Vanaf vrijdag 27 november kun je op de website van Landal Greenparcs terecht voor extra voordelige aanbiedingen. Geniet van een onbezorgde en welverdiende vakantie in een mooie omgeving én dicht bij huis. Klik hier voor de deals!

Korting bij attractiepark Toverland

Aanstaande vrijdag profiteer je bij Toverland van torenhoge ticketkorting, onder andere voor zomerseizoen 2021! Claim de Black Friday Deals tot 50% korting via de speciale ticketshop. De directe link wordt 27 november ook gedeeld via de Facebook pagina van Toverland!
 

Sinterklaas Speurtocht

Boek nu bij Go-Kids een superleuke Sinterklaas speurtocht! Deze speurtocht is nu te boeken voor maar €19,50 in plaats van €24,50, voor het hele gezin. Boek nu hier deze leuke speurtocht.

Black Friday deal bij Taurus World of Adventure

Vanaf woensdag 25 november tot en met zondag 29 november kun je bij Taurus genieten van een super toffe deal! Alle 2e activiteiten en action packs zijn namelijk voor de halve prijs. Hier vind je meer info over deze toffe deal.

Jansen-Noy

Als je vrijdag 27 november een zwart artikel koopt bij Jansen-Noy in Sevenum, doneren zij €5 aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Dat is toch een mooie reden om nog even te gaan shoppen voor de kids! En natuurlijk meteen voor jezelf... ;-) Hier vind je meer over deze deal.

Wafels bij Lo Solé!

Dit weekend kun je bij de winterhut van Lo Solé in Sevenum 4 wafels halen voor €6. Dit kan door het inleveren van de bon uit het Klökske of de bon tonen via de telefoon. Je vindt de bon en de deal hier.

Persoonlijke escaperoom voor thuis met korting

Zijn jullie thuis fan van Escape Rooms? Boek dan nu deze toffe Escaperoom voor thuis met €10 korting bij Go-Kids! Hier lees je meer over de Escape Room en de deal!

Veel plezier!
Ben je nog meer toffe deals tegen gekomen? Mail ze door via mirel@go-kids.nl!
Groetjes, Mirel