Binnenspeeltuinen zijn een geweldige optie als het weer buiten niet ideaal is. Het biedt een leuke en veilige omgeving voor kinderen om te spelen, zelfs als het regent of koud is. En (groot)ouders kunnen een plekje zoeken en genieten van een hapje en een drankje, zodat zij zich lekker kunnen ontspannen terwijl de kinderen aan het spelen zijn. 

Go-Kids Limburg ging voor jullie op zoek naar de 10 leukste binnenspeeltuinen! Hier kunnen de kids zich uren vermaken! 

1. Toverland in Sevenum!

Toverland? Jazeker Toverland! Dit geweldige attractiepark is voor een deel overdekt en dat gedeelte is eigenlijk een supergrote binnenspeeltuin, compleet met klimtoestel. Maar er is nog veel meer! Een grote klimhoed, een heuse achtbaan, een prachtige zweefmolen, theekopjes en ga zo maar door! Als je je hier nog verveelt, dan weten wij het ook niet meer. ;-) Het buitengedeelte is tijdens de koude maanden gesloten, maar binnen blijft het gewoon open!

2. Ballorig Roermond

Bij Ballorig Roermond kun je het hele jaar door terecht voor uren speelplezier. Zo zijn er verschillende stoere glijbanen en zijn er genoeg klimtoestellen die gegarandeerd zijn voor veel klim- en klauterplezier.

3. De Graasj in Roermond

De binnenspeeltuin van de Graasj is onderdeel van een mooie ontmoetingsplaats die ontspanning, horeca, werken en leren met elkaar verbindt. Je vindt daar onder andere een escape room, restaurant en natuurlijk de binnenspeeltuin. In die leuke speeltuin is plek voor 150 kinderen tot 10 jaar die zich heerlijk kunnen vermaken in het enorme speeltoestel! Voor de kleintjes is er een aparte speelhoek.

4. Kidsplaza in Weert

Bij Kidsplaza in Weert ben je gegarandeerd van uren speelplezier voor de kinderen. De kleintjes in de peuterzone en de groteren op de stoere toestellen, zoals de klimwand. En dan via de supersnelle glijbaan weer naar beneden. Bij mooi weer kun je ook terecht in de buitenspeeltuin!

5. Boegafun in Venray

Bij Boegafun kunnen kinderen van 1 tot en met maar liefst 13 jaar zich te goed doen aan de vele attracties die er zijn. De speeltuin is maar liefst 2000 m2 groot! Ook voor een kinderfeestje kun je hier prima terecht. 

6. Monkey Town in Venlo

Bij Monkey Town Venlo kunnen de kinderen o.a spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, rondrijden met auto's en nog veel meer! Voor de (groot) ouders is genoeg ruimte om lekker te zitten en hun kinderen van een afstandje in de gaten te houden.

7. Ballorig in Venlo

Bij Ballorig Venlo kunnen de kids zich niet alleen vermaken met klimtoestellen, maar zijn er ook rodelbanen, een heuse klimwand en hele gave monorail-banen. Zo bekijk je Ballorig eens van boven!

8. Speel- en Zwemparadijs Kinjerkriebel in Panningen

Kinjerkriebel in Panningen beschikt niet alleen over een leuke binnenspeeltuin, maar ook over een zwembad! Dubbel zo leuk dus! Ook de prijs is erg leuk, voor maar €3 mag je in het zwembad én in de speeltuin.

9. Speeldorp Peewee in Posterholt

Hier kun de grootste air trampoline van Europa vinden! Deze is wel 415 m2!! Hoe gaaf is dat! Verder beschikt deze speeltuin over een space center, een apekooi en een grote legohoek. Buiten is ook van alles te doen. Zo is er een kinderboerderij en een buitenspeeltuin van wel 20.000 m2!

10. Kinderstad in Heerlen

Bij Kinderstad in Heerlen heb je werkelijk alles wat een kind zich maar kan wensen in een speeltuin. Een wildwaterbaan, achtbaan, botsauto's, draaimolens, glijbanen, noem het maar op. Zeer de moeite waard om een stukje voor te rijden. Op de terugweg zal het zeker rustig zijn achterin....

Veel plezier!!