Carnavalsoptochten en Jeugdoptochten in Noord & Midden Limburg

Het is weer bijna Carnaval! Hét feest van het jaar in Noord en Midden Limburg! Van 22 t/m 25 februari barst het feest weer los. Dit feest is ook voor de kids fantastisch. Verkleden, geschminkt worden en mee naar alle feesten die er gehouden worden in alle dorpen en steden. Ook de carnavalsoptochten zijn altijd fantastisch om te zien. Bijna in elke stad of dorp zijn veel mensen al tijden druk bezig met het maken van de mooiste wagens en het verzinnen van de leukste items voor in de optocht! Ook de kinderen gaan of zijn druk bezig met bouwen aan hun wagen. Wil je liever aan de kant staan? Fijn, want toeschouwers zijn ook nodig! Aan de kant tijdens de optocht is het altijd gezellig. 

Deze optochten wil je niet missen

In de grote steden Venray, Venlo, Weert en Roermond wordt volop carnaval gevierd en de optochten zijn daar ook steevast prachtig om te zien. Maar ook in de omliggende dorpen zoals 't Ven, Grubbenvorst, Lottum, Postert, Ospel weten ze wel wat carnaval vieren is. Elke dag is er wel een optocht en natuurlijk zijn ze gratis te bezoeken. Kortom, de optochten zijn een super leuk uitje tijdens de vakantie en nog gratis ook! 

Wij hebben de optochten op een rijtje gezet! In onze agenda kun je ze (bijna) allemaal vinden! Bekijk de agenda op onze site of klik op de button "Bekijk onze agenda" voor een compleet overzicht! Alaaf!

 

 

Veel Carnavalsplezier!!