Hi Go-Kids volgers,

Je hebt vast wel vernomen dat Facebook voortaan in plaats van nieuwsberichten van bedrijven en pagina's meer berichten van je familie en vrienden op je Facebook nieuwsfeed laat zien. Natuurlijk heel leuk, maar hierdoor krijg je waarschijnlijk veel minder leuke tips en berichten van Go-Kids Noord-Limburg te zien.

Aanpassen instellingen Facebook

Mocht je van Go-Kids toch alle eropuit tips, winacties en nieuwsberichten willen blijven ontvangen dan adviseer ik je het volgende even te doen:

1. Ga naar de Facebookpagina van Go-Kids Noord-Limburg

2. Op je mobiel doe je vervolgens het volgende:

Ga naar de knop Volgend (naast Vind ik leuk) en kies voor de optie 'Als eerste weergeven' onder het kopje IN JE NIEUWSOVERZICHT

3. Op je desktop doe je hetzelfde:

Ga naar de knop Volgend (naast Vind ik leuk) en kies voor de optie 'Als eerste weergeven' onder het kopje IN JE NIEUWSOVERZICHT

Let op: je moet de wijzigingen zowel op je mobiele telefoon als op je desktop doen, dus per toestel/apparaat apart.

Dit is dé manier om in contact te blijven met Go-Kids en je dagelijkse leuke eropuit tips, nieuws over kids events, en alle gave winactie posts te blijven ontvangen.

En vergeet zeker ook niet:

Je in te schrijven voor de Go-Kids Noord-Limburg nieuwsbrief om regelmatig leuke tips te ontvangen en Go-Kids te volgen op Instagram!

We zijn ontzettend blij met alle enthousiaste volgers die wij sinds het voorjaar van 2017 aan Go-Kids Noord-Limburg hebben mogen binden en hebben weten te boeien. We hopen jullie te blijven inspireren voor leuke gezinsuitjes, activiteiten, kinderfeestjes en opgroeiadressen in Noord-Limburg.

Hartelijke groet,
Patrick en het team van Go-Kids Noord-Limburg