Wandel of ren je mee tijdens de Venloop?

Zaterdag

In het Venloop-weekend is er voor kinderen genoeg te doen. Op zaterdag 18 staat de Neptunus Wandeltocht op het programma, die bestaat uit verschillende afstanden variërend van 10 kilometer t/m de wandelmarathon! De routes leiden je langs de bosrijke en heuvelachtige omgeving die Venlo te bieden heeft en zijn prima geschikt voor de (wat oudere) kinderen die de uitdaging aandurven! Met name de wandeltocht van 10 kilometer is hiervoor zeer geschikt. (en ook nog laagdrempelig voor papa en mama!) 

Meer informatie over de Neptunus Wandeltocht? Klik dan hier. Als je direct in wilt schrijven, ga je naar deze pagina. Inschrijven voor de Neptunus Wandeltocht kan vanaf 1 augustus 

Zondag

Op zondag 19 september is het tijd voor de Weir Venloop. Er zijn verschillende afstanden die voor kinderen toegankelijk zijn. Zo is er in de leeftijdscategorie 4 en 5 jaar de Bambinoloop (500 meter), voor kinderen van 6 jaar de Kinderloop (500 meter) en kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar meedoen aan de Kids Runs. (allen 1 kilometer) 

Meer informatie over het programma van de Weir Venloop, afstanden en andere zaken kun je hier vinden. Inschrijven kan op deze pagina en is mogelijk van 1 augustus t/m 28 februari of bij het bereiken van de deelnemerslimieten.

Alle activiteiten van stichting de Venloop kun je hier vinden. 

 

______________________________________________________

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Noord & Midden Limburg.

______________________________________________________