Winnaars Win10Daagse Regio Limburg

Winnaars Win-10-Daagse

Bedankt voor de vele leuke en enthousiaste reacties de we hebben gehad, naar aanleiding van ons 10 jarig jubileum, én op onze super leuke winacties. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Check het snel hieronder!

Landelijke winacties

Er liepen 6 landelijke winacties. Wil je weten of je één van de gelukkige winnaars bent van een weekend weg bij Boerenbed, 10 rittenkaart van Monkey Town, kaarten voor Jumpsquare, kaarten voor een Sinterklaasshow, een jaarabonnement van Kidsweek, of een smartwatch? 

Kijk hier voor de winnaars van de landelijke winacties!

Regionale winacties

Naast de landelijke winacties, hadden we ook 5 regionale winacties. Ben jij benieuwd of je tot de winnaars behoort? Lees dan hieronder verder!

Mind Mystery

Voor Mind Mystery in Horst mochten we een gezinsticket weggeven voor 2 volwassenen en 2 kinderen! De winnaar van deze fantastische prijs is Rob van Dijk (Via Instagram). Gefeliciteerd!

Mind Mystery

Pathé Maastricht

Bij Pathé Maastricht kijk je altijd de leukste en nieuwste kinderfilms. Super gaaf dat we Silvana Sligchers-Habets (Via Facebook) blij mogen maken met 2 vrijkaarten! Gefeliciteerd!  

Pathé Maastricht

Kerstknutselen bij 'T Bukske

Een super leuke kerstknutselactiviteit wordt er op 9, 14, 16 en 21 georganiseerd bij 'T Bukske in Valkenburg. (Inclusief entree en een drankje) De gelukkige winnaar, die uit één van deze data mag kiezen is Maris Patti (Via Facebook). Gefeliciteerd!

Kinderspeelboerderij 'T Bukske

PureCreaZen

We mochten 2 kinderen blij maken met een leuk Sint knutselpakket van PureCreaZen. Deze zijn gewonnen door Lopke van den Heuvel (via Facebook) en Manou Minten (Via Instagram). Gefeliciteerd!

PureCreaZen

Go!Gaming Maastricht

En ook voor onze laatste winactie mochten we 2 kinderen blij maken. We mochten namelijk 2x 2 uur gamen verloten. De gelukkige winnaars zijn
Brody Houwers en Wenda Zelis-Klaassens (beide via Facebook) Gefeliciteerd!

Go!Gaming bij Pathé Maastricht

Gefeliciteerd aan alle winnaars! We zouden graag van alle winnaars een mail willen ontvangen met adresgegevens. Deze kun je sturen naar limburg@go-kids.nl. Heb je niet gewonnen maar ken je wel een van de winnaars dan is het natuurlijk ontzettend tof om ze te taggen onder de post!

We ontvangen graag voor 1 december 2022 een reactie. Na 1 december zullen we  de niet verzilverde prijzen aan iemand anders geven. 

Log In