Meivakantie zuid

Meivakantie 2022 in Limburg

De mei vakantie 2022 is officieel van zaterdag 30 april t/m zondag 8 mei. Maar scholen zijn vrij om de vakantie met één week te verlengen. De meeste scholen kiezen ervoor om de week van zaterdag 23 april t/m zondag 1 mei eraan vast te plakken. Zo hebben de meeste kinderen lekker 2 weken vakantie (van zaterdag 23 april t/m zondag 8 mei)!

Wat ga je doen in de mei vakantie?

Natuurlijk wil je deze twee weken zo veel mogelijk leuke dingen doen met je (klein)kinderen. Je kan ervoor kiezen om er lekker een paar dagen tussen uit te gaan. Maar mocht dat dit jaar niet lukken, dan is er gelukkig ook nog heel veel te doen in Limburg!

Op deze pagina probeer ik een zo'n compleet mogelijk overzicht te creëren van wat er allemaal te doen is tijdens de meivakantie 2022.

Koningsdag 2022 in Maastricht

Op woensdag 27 april is het weer Koningsdag! En het leuke is, is dat Koning Willem Alexander dit jaar Maastricht gaat bezoeken tijdens koningsdag! Het thema van dit jaar;

Leef Maastricht
(Leef betekent in het Maastrichts dialect; Lief!)

koningsdag 2022 maastricht

Op het moment van dit schrijven zijn er nog geen details bekend over het programma van deze dag. Houdt deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Log In