Voel je thuis met de producten van Optidee van Ronald de Visser.

Optidee - Producten

Steeds meer mensen kiezen voor duurzame kwaliteitsproducten, die het dagelijks leven veraangenamen. Ontdek ook de voordelen van de Optivezel productlijnen, daarna wil je niet anders meer! 

De voordelen van de Optivezel

Het unieke van de Optivezel is het uiteinde van de vezel; dat is namelijk rond en gesloten. Daarentegen hebben andere vezels, of deze nu natuurlijk of kunstmatig zijn, een oppervlakte en uiteinde die open en/of ruw is met het gevolg dat vuil en bacteriën zich erin kunnen nestelen. 

De producten zijn daarom uitermate geschikt voor kinderen met allergieën en huidproblemen. Ze zijn van ademend materiaal gemaakt, zacht en huidvriendelijk, eenvoudig wasbaar, snel droog, aangenaam warm en licht in gewicht. 

Producten voor de Kinderen

Neem een kijkje in de Catalogus van Optidee. Ze hebben o.a. slabbers, washandjes, babysets, handdoeken, woondekens voor heel de familie en beddengoed in allerlei kleuren en maten, gemaakt van het heerlijke zachte Optipluche.

Een kind met allergie? Of benieuwd naar de producten van Optidee?

Je mag (bijna) alles van te voren uittesten. Neem per telefoon of per e-mail contact op met Ronald de Visser. Hij kan je alles vertellen over de producten van Optidee.