Is jouw kind binnenkort het feestvarken in huis? Of vier jij een feestje? Bij Kim's Springkussenverhuur in Bodegraven ben jij bij het juiste adres als je op zoek bent naar een springkussen, mascottepakken, suikerspin- of popcornmachine of een prachtige ballonnen decoratie. 

Springkussens

Ze hebben een groot assortiment van verschillende soorten en maten. Je kan kiezen uit de eenvoudige varianten maar ook uit de grotere springkussens met een leuk thema. Ook bij minder goede weervoorspellingen kan Kim jullie adviseren! Er zijn namelijk enkele springkussens voorzien van een dak. 

Ballonnen Decoratie

Binnenkort een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een babyshower, een verjaardag, een kinderpartijtje of een andere reden om een feestje te vieren? Voor ieder wat wils. De mooiste ballonnen creaties worden gemaakt. 

Andere verhuur mogelijkheden

Ook zijn er verschillende mogelijkheden om voor je broer, zus, mama, papa, opa, oma, vriend of vriendin een leuk verhuur item te huren om het feestje helemaal compleet te maken! Denk nog aan een leuk opblaasbaar leeftijd bord, een Sarah of Abraham, een skydancer of een geboortefles. Het kan allemaal bij Kim's Springkussenverhuur uit Bodegraven.

 

Prijzen

De springkussens zijn er al vanaf € 55,- en de opblaas figuren vanaf € 25,-

Voor meer informatie en prijzen neem je contact op met Kim.

 

Recensies:

- Alles wat je maar kan huren is TOP. Super geregeld allemaal en niet duur en super vriendelijke verhuurster.