Veerpolder 15C, 2361KX Warmond

Zin in een leuk dagje Indoor spelen? Kom dan klimmen en klauteren bij Indoor Speelparadijs Monkey Town Warmond. Gegarandeerd speelplezier.

Wat vind je bij Monkey Town Warmond?

De kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren, helemaal los gaan door één van de tunnels, spelen met super lego, ravotten in de ballenbak, glijden van de verschillende glijbanen. Springen op de trampolines en ook nog basketballen of voetballen in de extra grote voetbalkooi. Verder zijn er een tweetal super hoge glijbanen om vanaf te glijden!

Peuterhoek & peutertarief

Ook beschikt Monkey Town Warmond over een grote peuterhoek, die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Wel zo prettig en de allerkleinsten kunnen ook fijn spelen. Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar die op maandag tot vrijdagochtend voor 11.30 uur binnenkomen geldt een speciale entreeprijs. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. (Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief). 

Horeca

Uiteraard is er ook horecagelegenheid waar ouders kunnen genieten van een lekker kopje verse bonenkoffie, er zijn fijne stoelen en banken en gratis WiFi.

Denk je aan de sokken? Deze zijn verplicht bij Monkey Town Warmond.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor