1e van der Kunstraat 282, 2521 AV Den Haag

Weet jij wat Freerunnen is? Tijdens een kinderfeestje bij JUMP Freerun (voorheen bekend als Freerun University) in Den Haag kun je alle vette trucs ontdekken  en uitproberen.

Wat is freerunnen? 

Freerunning is een sport waarbij je zo sierlijk mogelijk van het ene naar het andere obstakel springt. Je probeert daarmee zo snel en soepel mogelijk hindernissen te overwinnen.

JUMP Freerun in Den Haag

JUMP Freerun is de plek waar kinderen zich kunnen ontwikkelingen op het gebied van beweging in vrijheid! JUMP Freerun beschikt over de een aantal hele goede (prijswinnende) docenten, een gespecialiseerde inrichting van de locatie en een warme omgeving, waardoor kinderen op een leuke, uitdagende, veilige en gestructureerde manier leren freerunnen. 

Vier je kinderfeestje bij JUMP Freerun in Den Haag(6+)

En natuurlijk kun je ook een freerunfeestje vieren in Den Haag. Tijdens het feestje maak je kennis met freerunnen en leer je echt te ontdekken wat het is. Je leert salto's en sprongen te maken en oefent alle mogelijke trucs. De freerunners die het feestje faciliteren zijn zelf echt heel goed, dus zullen je wat gave trucs laten zien. 

Extra tof: de jarige job krijgt bij het feestje een exclusief Freerun t-shirt. 

Extra's bij de JUMP Freerun

De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar die onderling niet meer dan 2 jaar met elkaar verschillen (i.v.m. het niveau). Er zin maximaal 12 kinderen welkom en er wordt onbeperkt limonade geschonken. 

Meer van dit, maar dan gratis in jouw mailbox? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Wij verzamelen alle leuke uitjes voor de kinderen en gezinsuitjes in de regio; zowel de gratis activiteiten als de betaalde, en zowel de indoor uitjes zoals speelparadijzen en zwembaden, als uitjes in de natuur of naar pretparken. Mocht je nou tips hebben voor ons in bijvoorbeeld Den Haag, Voorschoten of Wassenaar? Of heb je toevoegingen voor deze pagina? Laat het ons vooral weten via social media

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor