Speelbos Robin Hood
Zuiderpad 10, 2594 AW Den Haag

Spelen en ravotten in het Haagse Bos in Speelbos Robin Hood

Den Haag heeft ontzettend veel te bieden voor leuke gezinsuitjes, talloze musea, sportieve activiteiten, theater en verrassend genoeg heel veel natuur zoals het Westduinpark. Echter midden in Den Haag, waar ook de achtertuin van Paleis Huis ten Bosch ligt, kun je het Haagse Bos vinden. Je kunt hier heerlijk wandelen en relaxen. Gooi een picknickmand vol en relax langs de Haagse Bosvijver en vergeet heel even dat je bezig bent met een uitje in Den Haag. 

Gratis erop uit met kids in Den Haag

Het goede nieuws is dat Speelbos Robin Hood gratis is! Het Speelbos bestaat uit verschillende toestellen, zoals de kabelbaan, klimwanden, slingertouwen en hang- en touwbruggen. Het is geen speeltuin voor een bezoek van enkele uren, maar zeker aan te raden in combinatie met andere gratis uitjes in Den Haag. Voor de wandelroute vanaf alle parkeerplekken in de omgeving kun je het beste Google Maps raadplegen.

Meer van dit, maar dan gratis in jouw mailbox? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

INSCHRIJVEN

Bij Go-Kids doen we ons best om alle leuke gezinsuitjes en (gratis) activiteiten voor kinderen zowel binnen als buiten in de natuur in beeld te brengen. Leuke kinderactiviteiten in o.a. Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer en Delft kun je vinden onder onze bestemmingen, maar ook in de familieblogs en agenda. Mocht je nog tips hebben of een fout zien? Mail ons dan op denhaag@go-kids.nl.

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor