De leukste kinderfeestjes in de regio Den-Haag

Er is er een jarig hoera hoera!

Voor ieder kind is zijn verjaardag een speciale dag. En iedere ouder probeert daar natuurlijk natuurlijk een feest van te maken. Naast het vieren van je verjaardag met familie en op school is het feestje voor vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk ook heel belangrijk voor de kids!

Er zijn tegenwoordig veel verschillende feestjes, waarbij vroeger het: neem je zwemkleding mee, maar ik vertel niet wat we gaan doen, feestje het unieke feestje was. Is er nu veel meer variatie!

Wij hebben een overzicht met speciale feestje voor je gemaakt!

Het sportieve kinderfeestje

Mega Training Rotterdam en Westland kan je wel 18 vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen en kan je kiezen uit verschillende soorten activiteiten:

  • Lasergamen feestje
  • Apenkooien feestje
  • Mario Karten feestje
  • Freerunning feestje
  • Mega multisport feestje
  • Archery Tag feestje
  • Een feestje op maat!

Spring, klim en bounce kinderfeestjes

Kinderfeestje Bounce Valley Zoetermeer

Hebben de kids veel energie en durven ze alles? Dan zijn Spring, klim en bounce feestjes top! Bij Kinderfeestje Bounce Valley Zoetermeer en bij Bounce Valley Delft kan je veel plezier maken met je vrienden en vriendinnen. Je springt, klimt en glijdt er oplos, wie is het snelst over de stormbaan? En ben je helemaal moe van het springen dan kan je onbeperkt genieten van pizza, nacho cheese of curly fries en een slush puppie aan je eigen party tafel! Hoeveel pizza's kan jij op?

Jump XL Den Haag

Bij Jump XL Den Haag leer je vette tricks tijdens je feestje! Op zoek naar een originele invulling waarmee je gegarandeerd een knalfeest beleefd? Wat dacht je van een Kinderfeestje Jump XL Den  ! Een vette party waarbij je samen met je vrienden en vriendinnen een onvergetelijke dag beleeft! 

Freerun Kinderfeestje bij JUMP Freerun

Wist je dat je Kinderfeestje bij JUMP Freerun kan  vieren waarbij de kinderen leren freerunnen? Freerun is een sport waarbij je over hindernissen springt en trucs uithaalt terwijl je van het ene naar het andere punt beweegt. Tijdens het feestje krijg je de kans om te ontdekken wat freerunnen precies inhoudt. Je leert de basisvaardigheden zoals sprongen, salto's en flips en oefent deze onder begeleiding van ervaren freerunners. Als je op zoek bent naar een uniek en spannend feestje in Den Haag, dan is freerunnen zeker iets om te overwegen! 

Klimmuur Den Haag de Uithof

Een klimfeestje bij  Klimmuur Den Haag de Uithof  is super spannend en uitdagend! Ga jij gezellig samen klimmen met je vrienden en vriendinnen? De muren zijn bijna twintig meter hoog en de zitplekken voor de kinderfeestjes staan midden in de klimhal, waardoor je een prachtig zicht hebt op de indrukwekkende wanden.

Poppentheater kinderfeestje

Maak van jouw kinderfeestje een bijzondere belevenis in dit bekende poppentheater in Den Haag. Ben je tussen de 5 en 10 jaar oud en zit je op de basisschool? Dan kun je hier genieten van een betoverende en grappige voorstelling met Wasco de Wasbeer en zijn vriendjes.

De interactieve en muzikale voorstellingen zijn perfect afgestemd op de belevingswereld van kinderen. Je zult helemaal meegaan in het verhaal en het wordt echt een feest!

Bij een kinderfeestje horen natuurlijk ook leuke extra's, zoals een drankje en een cakeje, een cadeautje voor de jarige en de mogelijkheid om met een van de poppen op de foto te gaan.

Reserveer nu en ontvang de prachtige uitnodigingskaarten al de volgende dag in huis. Dit wordt een feest om nooit te vergeten! Klik hier om te reserveren 

Poppentheater kinderfeestje

Terug in de tijd Stoomtrein Kinderfeestje

Stoomtrein Katwijk Leiden

De Stoomtrein Katwijk Leiden biedt een unieke ervaring waarbij je terug in de tijd gaat. Het station en de trein ademen de sfeer van vroeger. De oude houten rijtuigen, de stoomlocomotief en het gepuf geven je een gevoel van nostalgie. De rit langs de mooie landschappen is ontspannen en je kunt ook het station en de locomotief bekijken. Een unieke belevenis voor jong en oud die je meeneemt naar een tijdperk dat voor velen alleen nog in verhalen bestaat.

Attractieparken kinderfeestje

Madurodam

Madurodam  is een attractiepark waar je Nederland in het klein kunt zien, spectaculaire attracties kunt beleven en leuke activiteiten kunt doen. Je kunt in één dag ons land van het water redden, bloemen bewonderen, een beroemde dj zijn en nog veel meer. Ook kun je de snelste treinen spotten, een brand blussen in de Rotterdamse haven en varen naar Nieuw Amsterdam. Er zijn activiteiten voor jong en oud, en je kunt zelfs de koning ontmoeten en in een echt vliegtuig vliegen genaamd The Flying Dutchman. Kortom, Madurodam moet je zeker eens meemaken! 

Binnenspeeltuinfeestjes

Monkey Town Delft

Bij Monkey Town Delft  kun je helemaal losgaan met je vrienden en vriendinnen! Onbeperkt klimmen, klauteren, glijden, jumpen, rennen, springen, vliegen en duiken - en tussendoor kun je natuurlijk iets lekkers eten. Hier vier je een echt feest!

Boswachter feestje

Kinderfeestje Staatsbosbeheer: Hulpboswachter Zaanse Rietveld - Alphen aan den Rijn

Organiseer je binnenkort een feestje en wil je iets bijzonders doen? Wat dacht je van een boswachter feestje bij Kinderfeestje Staatsbosbeheer Dit is een geweldige manier om buiten te zijn en de natuur te ontdekken.

Wintersport kinderfeestjes!

Kinderfeestje SnowWorld Zoetermeer

Als je op zoek bent naar een uniek feestje, dan is Kinderfeestje SnowWorld Zoetermeer  een echte aanrader. Het leuke is dat kinderen geen enkele ervaring met wintersport nodig hebben om er een geweldig kinderpartijtje van te maken. De ski- of snowboardleraar zorgt ervoor dat iedereen zich vermaakt.

Vier jou kinderfeest bij bij Gammax Gaming & E-sports Center 

Kinderfeest bij Gammax Gaming & E-sports Center

Ben je op zoek naar een bijzonder en uniek kinderfeestje? Dan hoef je niet verder te zoeken, want Gammax aan het Kurhausplein in Scheveningen is de perfecte plek voor iedereen die dol is op gaming en e-sports! Wil je meer informatie? Lees dan hier verder

Springkussen huren!

Yvon's Springkussenverhuur (huur een springkussen in de omgeving Leiden)

Heb je binnenkort een feestje gepland, maar ben je nog op zoek naar iets om het feestje voor de kinderen extra speciaal te maken? Huur dan een springkussen bij Yvon's Springkussenverhuur Yvon's Springkussenverhuur! Met een springkussen zullen de kinderen zich gegarandeerd vermaken en jouw feestje wordt er zeker weten een succes van.

Kinderfeest met Emilies de Tekenatelier

Kinderfeest Emilies Tekenatelier

Ben je op zoek naar een creatief en origineel feestje voor je kind? Dan is een kunstworkshop bij  Emilies Tekenatelier  de perfecte keuze! Onze feestjes duren 1,5 uur en na afloop kunnen de kinderen hun eigen kunstwerk meteen mee naar huis nemen.Tijdens de workshop kunnen de kinderen kiezen uit verschillende creatieve activiteiten, zoals het maken van mooie tekeningen, schilderijen, dagboeken, portemonnees of zelfs een toffe dierenketting. Alles wordt zelf getekend door de kinderen en zo heeft iedereen een persoonlijk aandenken aan dit creatieve feestje.

 

 

Log In