Er is er een jarig hoera hoera!

Voor ieder kind is zijn verjaardag een speciale dag. En iedere ouder probeert daar natuurlijk natuurlijk een feest van te maken. Naast het vieren van je verjaardag met familie en op school is het feestje voor vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk ook heel belangrijk voor de kids!

Er zijn tegenwoordig veel verschillende feestjes, waarbij vroeger het: neem je zwemkleding mee, maar ik vertel niet wat we gaan doen, feestje het unieke feestje was. Is er nu veel meer variatie!

Wij hebben een overzicht met speciale feestjes voor je gemaakt!

✔️ Bounce Valley Zoetermeer & Bounce Valley Delft
✔️ Jumpsquare Rijswijk
✔️ JUMP Freerun 
✔️ De Klimmuur bij de Uithof
✔️ Avonturenboerderij Molenwaard
✔️ Kooman’s Poppentheater 
✔️ Kinepolis Leidschendam
✔️ Stoomtrein Katwijk Leiden
✔️ CORPUS
✔️ SnowWorld Zoetermeer
✔️ Madurodam
✔️ Monkey Town Delft
✔️ Staatsbosbeheer
✔️ Emilie's tekenatelier

Het sportieve kinderfeestje

Mega Training Rotterdam en Westland kan je wel 18 vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen en kan je kiezen uit verschillende soorten activiteiten:

  • Lasergamen feestje
  • Apenkooien feestje
  • Mario Karten feestje
  • Freerunning feestje
  • Mega multisport feestje
  • Archery Tag feestje
  • Een feestje op maat!

Spring, klim en bounce kinderfeestjes

Hebben de kids veel energie en durven ze alles? Dan zijn Spring, klim en bounce feestjes top! Bij Kinderfeestje Bounce Valley Zoetermeer en bij Bounce Valley Delft kan je veel plezier maken met je vrienden en vriendinnen. Je springt, klimt en glijdt er oplos, wie is het snelst over de stormbaan? En ben je helemaal moe van het springen dan kan je onbeperkt genieten van pizza, nacho cheese of curly fries en een slush puppie aan je eigen party tafel! Hoeveel pizza's kan jij op?

Kinderfeestje Bounce Valley Zoetermeer

Bij Jumpsquare Rijswijk leer je vette tricks tijdens je feestje! Op zoek naar een originele invulling waarmee je gegarandeerd een knalfeest beleefd? Wat dacht je van een Kinderfeestje Jumpsquare Rijswijk! Een vette party waarbij je samen met je vrienden en vriendinnen een onvergetelijke dag beleeft! 

Jumpsquare Rijswijk Kinderfeest Uitje Jump Trampolinepark

Wist je dat je Kinderfeestje bij JUMP Freerun kan  vieren waarbij de kinderen leren freerunnen? Freerunnen is een sport waarbij je over hindernissen springt en trucs uithaalt terwijl je van het ene naar het andere punt beweegt. Tijdens het feestje krijg je de kans om te ontdekken wat freerunnen precies inhoudt. Je leert de basisvaardigheden zoals sprongen, salto's en flips en oefent deze onder begeleiding van ervaren freerunners. Als je op zoek bent naar een uniek en spannend feestje in Den Haag, dan is freerunnen zeker iets om te overwegen! 

Freerun Kinderfeestje bij JUMP Freerun

Een klimfeestje bij  Klimmuur Den Haag de Uithof is super spannend en uitdagend! Ga jij gezellig samen klimmen met je vrienden en vriendinnen? De muren zijn bijna twintig meter hoog en de zitplekken voor de kinderfeestjes staan midden in de klimhal, waardoor je een prachtig zicht hebt op de indrukwekkende wanden.

Klimmuur Den Haag de Uithof

Kinderfeestje vieren op de Boerderij?

Vier je kinderfeestje bij Avonturenboerderij Molenwaard! Geniet van het buitenleven met je vriendjes en vriendinnetjes terwijl je de dieren verzorgt en zelfs een echte boer of boerin wordt. Ontdek de dieren, leer van de boeren en boerinnen en kies uit verschillende feestjes, zoals een boerderij-, picknick- of paarden- en ponykinderfeestje. Wat je ook kiest, bij Avonturenboerderij Molenwaard beleef je een onvergetelijk kinderfeestje in de frisse buitenlucht. Lees hier meer!

Fien & Teun

Kooman’s Poppentheater kinderfeestje

Maak van jouw kinderfeestje een bijzondere belevenis in dit bekende Kooman’s Poppentheater in Den Haag. Ben je tussen de 5 en 10 jaar oud en zit je op de basisschool? Dan kun je hier genieten van een betoverende en grappige voorstelling met Wasco de Wasbeer en zijn vriendjes.

Bij een kinderfeestje horen natuurlijk ook leuke extra's, zoals een drankje en een cakeje, een cadeautje voor de jarige en de mogelijkheid om met een van de poppen op de foto te gaan.

Reserveer nu en ontvang de prachtige uitnodigingskaarten al de volgende dag in huis. Dit wordt een feest om nooit te vergeten. Klik hier om te reserveren!

Poppentheater kinderfeestje

Vier je kinderfeestje bij de Bioscoop

Je verjaardag vieren als een echte ster? Dat kan bij Kinepolis in Leidschendam! Nodig vriendjes en vriendinnetjes uit voor een onvergetelijk kinderfeestje in de bioscoop. Geniet samen van een leuke kinderfilm en ontvang een heerlijke Kidsbox vol lekkers, inclusief een klein cadeautje. Maak van de verjaardag van je kind een speciale ervaring!. Lees hier meer!

Kinepolis filmfeestje

Terug in de tijd Stoomtrein Kinderfeestje

De Stoomtrein Katwijk Leiden biedt een unieke ervaring waarbij je terug in de tijd gaat. Het station en de trein ademen de sfeer van vroeger. De oude houten rijtuigen, de stoomlocomotief en het gepuf geven je een gevoel van nostalgie. De rit langs de mooie landschappen is ontspannen en je kunt ook het station en de locomotief bekijken. Een unieke belevenisvoor jong en oud die je meeneemt naar een tijdperk dat voor velen alleen nog inverhalen bestaat.

Stoomtrein Katwijk Leiden

Kinderfeestje bij Corpus

Vier je verjaardag op een unieke manier bij CORPUS! Stap in de wereld van het menselijk lichaam en beleef een buitengewoon avontuur met al je vriendjes en vriendinnetjes. Ontdek de wonderen van het lichaam in het 5D-harttheater en de hersenen, en ontvang na afloop een speciale CORPUS rugtas met limonade, lekkernijen, een speurtocht, een certificaat en een cadeautje voor de jarige. Maak samen herinneringen die een leven lang meegaan. Lees hier meer!

Corpus

Attractieparken kinderfeestje

Madurodam is een attractiepark waar je Nederland in het klein kunt zien, spectaculaire attracties kunt beleven en leuke activiteiten kunt doen. Je kunt in één dag ons land van het water redden, bloemen bewonderen, een beroemde dj zijn en nog veel meer. Ook kun je de snelste treinen spotten, een brand blussen in de Rotterdamse haven en varen naar Nieuw Amsterdam. Er zijn activiteiten voor jong en oud, en je kunt zelfs de koning ontmoeten en in een echt vliegtuig vliegen genaamd The Flying Dutchman. Kortom, Madurodam moet je zeker eens meemaken! 

Madurodam

Binnenspeeltuinfeestjes

Bij Monkey Town Delft kun je helemaal losgaan met je vrienden en vriendinnen! Onbeperkt klimmen, klauteren, glijden, jumpen, rennen, springen, vliegen en duiken - en tussendoor kun je natuurlijk iets lekkers eten. Hier vier je een echt feest!

Monkey Town Delft

Boswachter feestje

Organiseer je binnenkort een feestje en wil je iets bijzonders doen? Wat dacht je van een boswachter feestje bij Kinderfeestje Staatsbosbeheer Dit is een geweldige manier om buiten te zijn en de natuur te ontdekken.

Kinderfeestje Staatsbosbeheer: Hulpboswachter Zaanse Rietveld - Alphen aan den Rijn

Sneeuw kinderfeestje!

Als je op zoek bent naar een uniek feestje, dan is Kinderfeestje SnowWorld Zoetermeer een echte aanrader. Het leuke is dat kinderen geen enkele ervaring met wintersport nodig hebben om er een geweldig kinderpartijtje van te maken. De ski- of snowboardleraar zorgt ervoor dat iedereen zich vermaakt.

Kinderfeestje SnowWorld Zoetermeer

Kinderfeest met Emilies de Tekenatelier

Ben je op zoek naar een creatief en origineel feestje voor je kind? Dan is een kunstworkshop bij  Emilies Tekenatelier de perfecte keuze! Onze feestjes duren 1,5 uur en na afloop kunnen de kinderen hun eigen kunstwerk meteen mee naar huis nemen.Tijdens de workshop kunnen de kinderen kiezen uit verschillende creatieve activiteiten, zoals het maken van mooie tekeningen, schilderijen, dagboeken, portemonnees of zelfs een toffe dierenketting. Alles wordt zelf getekend door de kinderen en zo heeft iedereen een persoonlijk aandenken aan dit creatieve feestje.

Kinderfeest Emilies Tekenatelier

Log In