Top 5 Leukste Kindvriendelijke strandtenten aan de Zuid-Hollandse kust

Het lekker weer strand seizoen is geopend! Vanaf maart gaan toch de meeste strandtenten toch weer langzamerhand op om zich op te maken voor een nieuw zomerseizoen. Wij vinden het heerlijk om met heel het gezin even uit te waaien, schelpen te zoeken, de zee horen te ruisen of te genieten van het zonnetje en neer te ploffen bij een gezellige en ook niet onbelangrijk  kindvriendelijke strandtent. Daarom hebben wij voor jullie een blog gemaakt met onze top 5.

Top 5: Leukste Kindvriendelijke strandtenten Zuid-Holland

Strandpaviljoen de Zeemeeuw in Noordwijk

Recht voor de vuurtoren gelegen ligt deze topper! Strandpaviljoen de Zeemeeuw mag zeker niet ontbreken in ons lijstje, met o.a. kindergerechten, zoals een broodje hagelslag of een kinderpizza en een hele fijne speeltuin, waar de kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren, maakt deze strandtent een perfecte locatie om eens fijn te genieten van een hapje, drankje, de zee en natuurlijk het strand. 

Adres: Koningin Wilhelminaboulevard 108, Noordwijk

Strandplaats Nederzandt in Noordwijk

Met een fantastisch mooie natuurspeeltuin Speelzandt welke hoort bij strandplaats Nederzandt mag deze toffe hotspot niet ontbreken in ons kindvriendelijke lijstje met strandtenten. Kinderen kunnen zich hier uren vermaken op de vele klim- en klautertoestellen en glijbanen en het restaurant beschikt over een speciale kinderkaart. Ook leuk is het pannenkoekenkasteel, waar je ook een hapje en drankje kan halen. Top locatie om na te genieten van een mooie strandwandeling en trouwens, wisten jullie al dat de Duinkabouterroute Langvelderslag hier start? Check snel alle info over de kabouters hier.

Adres voor parkeren: Langevelderslag 20, Noordwijk - dagkaart kost € 5,- 

Beachclub C (Het Zuiderbad) – Noordwijk

Met je voetjes in het zand genieten van het mooie houten speelkasteel, een walhalla voor kinderen. Gezellig spelen in het zand in de omheinde tuin. Dat is toch prettig, papa's en mama's kunnen zo ook genieten van het heerlijke weer. Ook leuk voor de winter, dan is er een leuke schaatsbaan.

Adres: Koningin Astridboulevard 104, Noordwijk

SandCbar in Katwijk aan zee

Een perfecte kindvriendelijke strandtent is SandCbar in Katwijk. Hier kunnen de kinderen naast het spelen op het strand, heerlijk plezier maken bij de speeltoestellen en de piratenboot. Voor de kinderen staat er een kindermenu op de kaart, een heerlijke plek, waar je zelf ook kunt genieten van de relaxte muziek en het ruisen van den zee, dus wij zeggen, aanrader!

Adres: Boulevard Zeezijde 43, Katwijk

Dechi Beach in Hoek van Holland

Wat wij zo fascinerend mooi vinden en voor ons ook prima aan te rijden is, is het strand bij Hoek van Holland. Je kan de schepen zien binnen varen. Een prachtig stukje Zuid-Holland, wat ons betreft. En makkelijk met parkeren. Bij Dechi Beach, één van de vele strandtenten op een rij, kun je fijn zitten en heerlijk genieten wat lekkers, taart met koffie bijvoorbeeld of een lekker ontbijtje. Ook voor kinderen hebben zij verschillende keuzes, want ze hebben hier een kids kaart. Terwijl jij nog even na geniet kunnen de kinderen spelen bij het klimrek met glijbaan en dan staan er nog een aantal kleine speel toestellen in het zand. 

Adres: Zeekant 103, Hoek van Holland

Vluchtenburg Beach - 's Gravenzande

Vluchtenburg Beach, Ooit van gehoord? Prachtig gelegen bij 's Gravenzande. Ook hartstikke leuk om een keer heen te gaan, met een aantal strandtentjes. 

Adres parkeerplaats: Nieuwlandsedijk 20, 's Gravenzande

Voor actuele openingstijden kijk je op de website van de strandtenten zelf.

Heb je een leuke tip? Laat het ons weten via mail op denhaag@go-kids.nl


Log In