Go-Kids bestaat 10 jaar en dat willen we graag samen met jou vieren!

Onze win 10 daagse is inmiddels afgelopen en we maken hier de vele winnaars van de landelijke winacties bekend. Check de button om te zien of je één van de gelukkige winnaars bent.

Uitslag landelijke winacties =>

 

10 Jaar geleden is Go-Kids in regio Zwolle gestart als platform waarop je leuke uitjes, kinderfeestjes en activiteiten in de regio kunt vinden. Nu, 10 jaar verder, zijn wij een franchise organisatie met Go-Kids regio's door heel Nederland!  Met een team van 19 mensen inspireren wij dagelijks gezinnen door heel Nederland met regionale uitjes en activiteiten en tips.

Om te vieren dat wij dit al 10 jaar mogen doen, hebben wij  samen met de kindvriendelijke ondernemers uit de regio, maar ook uit het hele land te gekke winacties opgezet waaraan je kunt meedoen. 

Wat kun je allemaal winnen?

Gave prijzen, of niet dan? En dit zijn dan alleen nog maar onze landelijke winacties. In jouw eigen Go-Kids regio kun je ook nog meedingen naar regionale prijzen!

Wat moet je doen om kans te maken?

Om kans te maken op één van deze landelijke prijzen doe je het volgende:

1️⃣ Geef jouw reactie bij het actiebericht voor die prijs op Facebook en/of Instagram

2️⃣ Vul jouw gegevens hieronder in en vink aan voor welke prijs of prijzen je wilt meedoen:

 
Wat wil je graag winnen?*
 

Door je aan te melden voor deze winactie ga je akkoord met het ontvangen van regionale en/of landelijke Go-Kids nieuwsbrieven.

Op 15 november maken we alle winnaars bekend. 

Je mag met alle winacties meedoen, zowel landelijk als regionaal. Kies voor de prijzen die je écht graag wilt winnen!

 

Log In