Winactie hotelovernachting bij NH Atlantic Den Haag

Op deze pagina vind je meer informatie over de winactie “Win een hotelovernachting bij NH Atlantic Den Haag".

We mogen namelijk een familiekamer voor 2 volwassenen en 2 kinderen in het NH Atlantic Hotel in Den Haag verloten! Dit arrangement is voor 1 nachtje inclusief ontbijt. Het hotel is gelegen aan het strand en dus een leuke plek om lekker uit te waaien met de kids! Ook Den Haag centrum is goed bereikbaar vanuit het hotel. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten zoals een zwembad en een sauna en ze hebben het speciale Nico & Hanna ontbijtbuffet voor kinderen!

De wereldreizigers Nico & Hanna ontmoet je tijdens een verblijf in één van de familievriendelijke NH Hotels. Ze zijn op verschillende plekken in de hotels te vinden. Zo vliegt Nico daar graag rond in zijn vliegtuig en is Hanna regelmatig in de keuken te vinden waar zij de koks een handje helpt. Met het gezelschap van Nico & Hanna wordt een overnachting bij NH Hotels voor iedereen een feestje.

De Kids Corner van het ontbijtbuffet is speciaal ingericht voor kinderen. Hier kunnen zij kiezen voor gezonde opties, enkele lekkernijen en hun eigen Nico & Hanna servies. Ook liggen hier activiteitenboekjes klaar voor kinderen van 3 tot 6 jaar en van 7 jaar en ouder, zodat zij met een goed gevulde buik nog even kunnen spelen terwijl iedereen zijn ontbijt op eet.

De ruime familiekamers bieden genoeg plek om te ontspannen na een dag buiten de deur en ook hier is aan de kinderen gedacht. Met de Brilliant Basics voor kids zullen ze maar al te graag onder de douche springen. Zo wordt een overnachting bij NH Hotels voor iedereen een uitje.

NH Hotel Group beschikt over bijna 300 familievriendelijke hotels in 19 landen in Europa, Amerika en Afrika. Kijk op onze site (= link) voor de familievriendelijke hotels op jouw bestemming.

De winactie zal plaatsvinden op alle 18 Facebookpagina's van Go-Kids. Je kan alleen kans maken in je eigen regio. Eerst wordt een winnende regio gekozen en daarna trekken we een winnaar uit de nieuwsbriefinschrijvingen in die regio!

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief in jouw regio dan maak je automatisch kans, maar vergeet niet de actie te liken op Facebook van Go-Kids en de Facebookpagina van NH Hotels.

 

Voorwaarden winactie:

- Op basis van beschikbaarheid

- Boeking geschiedt via een mailtje naar het hotel.

- Niet te boeken tijdens de zomervakantie (7 juli 2018 – 2 september 2018).

- Geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum (15 maart 2018).

Voor meer informatie over het hotel kijk je op de website van NH Hotels!

Log In