Kinderwinkel Kidskartel in Eindhoven

Edisonstraat 150, 5621 HT Eindhoven

Kinderwinkel Kidskartel in Eindhoven

Als je kinderwinkel Kidskartel in Eindhoven binnenstapt wordt je helemaal blij van de gezellige inrichting en het gevarieerde aanbod.

Naast 2e hands- en outlet merkkinderkleding verkopen ze ook originele kraam- of verjaardagscadeautjes. Kidskartel heeft duurzaam en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan. Ze recyclen onder andere kleding en speelgoed en bieden een mensen met een beperking een werkplek en steunen goede doelen met de opbrengst van de verkochte spullen.

Verkoop van kinderkleding bij Kidskartel

Kidskartel verkoopt 2e hands & nieuwe merkkinderkleding vanaf maat 50 t/m xs. Deze 2e hands kleding is de mooiste kinderkleding uit het midden- en hoog segment die er nog zo goed als nieuw uitziet. Iedere dag wordt de winkel aangevuld met nieuwe items waardoor regelmatig binnenlopen zeker de moeite waard is!

Inkoop van kinderkleding bij Kidskartel

Op afspraak kun je de mooiste stuks die jouw kinderen niet meer passen, gewassen & gestreken en passend bij het seizoen aanbieden. Zij selecteren de stuks die ze voor je denken te kunnen verkopen. Na verkoop ontvang je als inbrenger 40% van de verkoopprijs. Jouw stand van zaken kun je met een persoonlijke inlogcode via onze website in de gaten houden. Daar vind je de actuele voorraad, saldo info en de mogelijkheid om het saldo per bank over te laten boeken. Aan het einde van een seizoen kun je de niet verkochte items zelf uit de rekken halen of het gaat naar een goed doel.

Speelgoed en cadeautjes Kidskartel

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Bij Kidskartel vind je vintage & duurzaam educatief speelgoed, tassen, spellen & boeken, sieraden & accessoires, lifestyle en nog veel meer!

Kinderfeestjes bij Kidskartel

Bij Kidskartel in Eindhoven kan je ook je kinderfeestje vieren! Heb je zelf een leuk idee voor een kinderfeestje, babyshower of workshop neem dan even contact op om de ideeën te bespreken. Hieronder vind je alvast een aantal toffe kinderfeestje:

  • Kinderfeestje Wanna Be Model
  • Kinderfeestje Draw like Jill
  • Baby Shower
  • Kinderfeestje Bling bling Party
  • Kinderfeestje Pimp your Pizza Party

Voor meer informatie kijk je even op de website van Kidskartel!