Wil je bijzonder overnachten met kinderen? Ga dan logeren bij de Efteling in Kaatsheuvel.

Overnachten bij de Efteling met kinderen

Overnachten bij de Efteling is voor zowel de kinderen als de ouders een sprookje!

Ga na een heerlijke dag in het Efteling park sprookjesachtig overnachten in het Efteling hotel of in het vakantiepark Bosrijk van de Efteling. Zo maak je er een heel bijzonder verblijf van en kan je de volgende dag nog een keer naar het park.

Je kan bij de Efteling overnachten in een vakantiehuisje of in het hotel  en ze hebben vaak hele leuke aanbiedingen in combinatie met tickets voor het park. 

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Het vakantiepark Bosrijk ligt op loopafstand van het Efteling park en ligt midden in de natuur. Je kan hier heerlijk vertoeven in de bossen en bij het water. Het park heeft een gezellig dorpsplein. Je verblijft in een vrijstaande en luxe woning en je krijgt onbeperkt toegang tot de Efteling. Sommige huisjes hebben zelfs een sauna of bubbelbad en kan je lekker de bedjes op laten maken. Boek hier je vakantiehuisje!

Efteling Hotel

Wil je meer luxe en comfort van een viersterren hotel? Boek dan een van de 20 betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of De Vliegende Hollander Suite in het Efteling Hotel. Het hotel ligt op 5 minuten lopen van het Efteling Park. Uiteraard krijg je ook onbeperkt toegang tot het park. Boek een kamer in het Efteling Hotel.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Ook kan je overnachten in vakantiepark Efteling Loonsche Land dat aan de van natuurgebied Loonsche Land ligt. Het is goed te lopen vanuit het park naar de Efteling. Het vakantiepark Efteling Loonsche Land heeft eenvoudige, knusse vakantiewoningen en hotelkamers gemaakt van natuurlijke materialen. Een verblijf hier is ook inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. Boek een vakantie huisje!

Verras je kinderen of kleinkinderen met een weekendje Efteling!

Bekijk hier alle aanbiedingen: Overnachten bij de Efteling.